HAPPY-SPRING-SALE.

Allmänt

Nu har jag fyllt på webshopen med varor från min butik här i Oslo (bl.a. med Replay jeans i svart + rosa &  cashmeretröja + bluse från Custommade) och kickat igång ett HAPPY-SPRING-SALE med 30-50% rabatt på utvalda skatter så : klick, klick…. ! 🙂

P.S jag skickar f.r.a.k.t.f.r.i.t.t. till dig.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY-SPRING-SALE.”

 1. Majsan S says:

  Åh din fina kappa från Kiman Woman är så snygg så jag dör!
  Hur är den i storleken och får man fråga vilken storlek du har i den?

  Tusen tack på förhand!

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Den var verkligen ett superköp ! Paul & Joe Sister är ganska liten i storleken så jag har size 42 på min (vilket är som en 40 i norsk / svensk). Önskar dig en fantatisk weekend !!! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *