HAPPY SUNDAY!

Allmänt Gizmolina Travels Hong Kong 2017

18056580_10154387863795796_3952317974381273731_o

Hotellfrukost… love it! 

Mina kära bloggvänner! 

Jag är så upptagen av att njuta min nya favoritby: Hong Kong att jag hoppas på er förståelse för att jag inte sitter så mycket vid min mac och bloggar. Att vara här är bara helt magiskt! Som just nu tex…. jag ligger i ett underbart solstolsägg ute vid poolen på 9:e våningen med en helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. skyline framför mig skriver till er samtidigt som jag väntar på min mat.  Vi droppade frukost idag, beställer hellre mat här uppe.  Lovely!

Och Johanna mår så mycket bättre nu (thank god!!!) så igår var vi tillbaka till Disneyland och före det var jag ute och åkte t-bana då mina J var på museum. Alltså jag kände mig verkligen som bambi på hal is då jag skulle ta mig fram där nere … ha, ha.  Fick fråga mig fram hela vägen och såg det som ett äventyr!  Oj, nu kommer vår mat här.  Då ska den njutas och sen väntar en ny dag i denna coola stad.  Hong Kong är verkligen en asiatisk New York! och hit vill jag återvända många fler gånger!

18056001_10154390364905796_7544515554577364546_o

Oss just nu här på 9:e våningen… Poolen är vår utsikt så den ser ni tyvärr inte…. 

Önskar dig en magisk söndag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gizmolina Travels, Hong Kong 2017 | 4 Comments

4 responses to “HAPPY SUNDAY!”

 1. Häftigt!det kanske blir ert nästa land att flytta till? (= ha en underbar semester!
  Kramar

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Ja, man vet aldrig varit vi hamnar nästa gång…? 😉 Älskade verkligen Hong Kong så vill absolut tillbaka snart igen!

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 2. Stina says:

  Så mycket er dotter får uppleva, underbart och så mycket hon ska lära sig av alla resor. Vilket påsklov 😉

  • gizmolina says:

   Åh tack för din trevligt härliga kommentar Stina! 🙂 Att resa berikar verkligen livet och den här resan sa Johanna var den bästa hon varit på! Så, mitt mammahjärta bubblar över av glädje… Och precis som du skriver så lär hon sig massor på våra resor. Framför allt engelska! Så ja, det här var det b.ä.s.t.a. påsklov vi har haft!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *