HAPPY, SUNNY DAY!

df03a8c9583125321e800eb20278ec05

Gooodmorgon sunshines! 

Åh så underbart härligt det är att kunna gå rakt ut på sin egen gård på morgon och sätta sig i solen med frukosten. Love, love, love it! Och vädret får G G G G G ! h.ö.g.s.t.a. betyg!  (det är så varmt på nätterna att jag funderar på att köpa en fläkt idag, galet!). Så – jag njuuuter ute tillsammans med Gucci som ligger i skuggan under bordet (svalt & skönt) och darlingen sitter uppe på sitt rum och lyssnar på musik och sorterar sina Pokémon kort som plötsligt fått vakna till liv igen efter en ganska lång dvala och hur gärna jag än önskar att hon ville hänga ute med mig så är jag happy då hon är happy. Hon kooooser sig verkligen med att vara hemma igen och det värmer mitt hjärta enormt.

Och på tal om att vara hemma… jag har 2 stora resväskor som jag snubblar över i hallen så dagens mission: packa upp! 🙂

13686495_10153679228620796_1244969310804446119_n

Min soon to be 10´s koffert. En blandning av sött & salt…! Och check hennes super cola nya i-phone cover: den rosa kameran som ligger på hennes väska.  Sen var inte bokstavs posterns vi köpte i Oslo egentligen J´s önskan, den var min, tyckte den var så fin och tänker att den kanske kan passa uppe på hennes pysselrum. Kändes lite kul att den är på norska nu då vi bor i Sverige eftersom alfabetet ser olika ut mellan länderna. (de rosa skurhandskarna är också mina – allt sånt är rosa i Thailand).

13686729_10153680523055796_8383325020179081024_n

Uppdatering efter att jag tömt J´s väska : som jag tidigare skrivit till er så hade jag med liiiite för mycket kläder till J den här gången (eller ja, det kanske har hänt tidigare gånger också när jag tänker mig om… ). Så : högen till vänster är de plagg hon använt på resan Thailand – Oslo – Göteborg – Oslo, de till höger = onödig packning (vi snackar 6 par shorts, x antal klänningar, 2 bikinis, 14 toppar typ… ) Så note to self: ta en titt på den här bilden f.ö.r.e. nästa tur till Thailand. Ha, ha.

Så då vet ni vad jag gör närmaste timmarna: jag står med huvudet i resväskor och springer upp / ner till tvättstugan några varv.

Önskar dig en magisk sommardag fylld av positiv energi & härlig feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY, SUNNY DAY!”

 1. Packa är kul men inte packa upp!
  Härligt väder i Umeå också, fint som vi ju är i Sverige hela sommaren.
  I helgen var vi en tripp till Stockholm.
  Jättevarmt så det blev många “depåstopp” på min shoppingtur på lördagen.
  Blev inte så mycket shoppat….lite ovanligt!
  Trevlig torsdag önskar Titti
  Kram.

  • gizmolina says:

   Håller med dig 100% om att det inte är så festligt att packa upp. Så – tar lååånga pauser i solstolen mellan varven här… 😉 Och så härligt att du också får njuta vackert väder! Och Stockholm… jag är så sugen på att ta en tur dit snart. Men precis som du skriver så är det ju en mellan-period med shopping nu några veckor till allt höst nytt kommer in. Men, jag lyckades ändå hitta en del i Göteborg… på rea! händer nästan aldrig.

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin torsdag! Kram! 🙂

 2. Mari says:

  Rooooosa oppvaskhansker? I Norge finnes bare de kjedelige gule…! Neste Thailandstur synes jeg du skal kjøpe med deg en hel haug og ha en skikkelig hosewife konkurranse på bloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *