HAPPY SUNNY FRIDAY!

tumblr_nmymieTTML1qasgxco1_1280

Dagens tänkvärda.

Moooorning sunshines! 

Åh detta väder gör mig SÅ lycklig!  Och igår, då var jag en tur down town för att shoppa bikini (mer om det i ett eget inlägg sen) så visade sig verkligen Oslo från fin allra vackraste sida! Det låg folk och hade piknik / solade i gräset överallt runt slottet, turisterna minglade runt (jag fick kryssa mellan selfiesticks), det var en fantatisk värme i luften och ja, det var bara magiskt…  Så – det, i kombo med att jag har liiiite att göra här hemma i Casa Gizmolina inför flytten, gör att jag drömmer om att boka om dagens flight till Luleå… ska checka upp saken på morgon för viktigast är att vi är på plats på måndag då vi ska få nycklarna i handen och trippa runt i vårt nya hem och ta in känslan men helgen har vi inga planer där, men många här.  Så ja, vi får väl se vad SAS säger, vi köpte resan på kampanj så inte lika smidigt att boka om… i natt checkade jag  t.o.m. möjligheten att ta tåget och ja, det finns sittplats upp men Oslo – Luleå tar 25 tim & 13 min.   så tror vi droppar det ! Ha, ha.! 😉

Anyway… här kommer ett bildregn från igår:

11666068_10152924840055796_5088840285304705242_n

Min dags startade med att jag fick dessa underbara rosor och härligt bubbel av underbara M som jag var personal shopper åt förra veckan. Åhhh så glad jag blev! Vilken surprise!  Tusen miljoner t.a.c.k. fina du! 

11220910_10152924842800796_2061641043878298621_n

Plötsligt fick jag en sms av Barbara & Ella som flyttade från Oslo för ca 3 år sen. Johanna & Ella gick sammen i barnhagen / dagis och lekte massor på den tiden så vi bokade in lunch på Rust och det var ett riktigt kärt återseende. Girlsen klickade på 1 sekund trots att de inte setts på flera år. Underbart!

11008562_10152924841000796_2466680133440114671_n

En favorit i repris… ! M.u.m.s.! Och jaaa, jag drack eplemost för jag skulle köra till läkaren direkt efter. Fick en riktigt snygg doktor så jag ångrade snabbt att jag inte varit på pedikyr innan jag skulle slänga upp min fot i hans knä 😉  De tog røntgen och konstaterade att inget var brutet så jag fick råd att köpa en gel som jag ska smörja på foten + att jag ska vila foten / sova med den högt så får vi hoppas att det går över…

11692682_10152924860175796_2386419567788955939_n

Efter lunchen hade Johanna en annan playdate bokad sedan länge så hon var i väg på Frognerbadet + Olivia med sin bff M. Sen, då hon kom hem runt kl. 21.30 så ville hon såååå gärna på sleepover hos Ella så vips kom Barbara & Ella och mötte upp utanför oss. Härligt att kunna vara så spontan ibland!  (min underbara favorit sjal / poncho som jag slänger på mig varje kväll kommer från Kapp Ahl).

11666245_10152924856615796_5139449605691395851_n

S.ö.t.a. girlsen klara för sleepover. 

Nej, får ta och köra på här så ser vi vart dagen slutar…? I Luleå? eller i Oslo? Time will tell…

Njuuuut den fantastiska sommardagen kära du! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY SUNNY FRIDAY!”

 1. Nina says:

  Vi har riktigt varmt väder idag, så jag tror att det kommer vara varmt hela kvällen, sån kväll som man har längtat länge efter =)
  Så kom upp till Luleå hihi.

  Ha en super härlig fredag om det blir Oslo eller Luleå! Kram

  • gizmolina says:

   Åh så härligt att ni också får njuta värmen där uppe i norr! 🙂 Vi blev kvar i Oslo idag men lyfter mot Luleå en dag snart… !

   Önskar dig också en super härlig fredag Nina! Kram!

 2. Elin says:

  God helg til dere alle 3, uansett om dere er i Oslo eller Luleå. Kommer til å savne dere (selv om jeg bare kjenner deg via butikken i Vibes gate) og dine innlegg om nabolaget når dere flytter. Men jeg er fra Nord-Norge så jeg kommer til å følge hverdagen i nord med spenning 🙂

  • gizmolina says:

   Åhhh jag kommer också till att sakna nabolaget här… uff, vet inte riktigt hur jag ska klara att lämna detta faktiskt…? Sitter ute på terrassen i skrivande stund och tok njuuuter! Fontänen hos Erna + i slottsparken låter så härligt och ja, det är verkligen en vacker sommarkväll! Men snart bor jag i ett eget hus med egen tomt och det blir inte helt fel det heller! 😉

   Önskar dig en magisk kväll och en underbar weekend Elin! Klem!

 3. L says:

  Jag tänkte på dig idag när jag vart inne på Lindex ;). Jag såg nämligen att märket Holly & White har en fin kjol och t-shirt med flamingos på. Kanske något för dig?

  Hoppas att foten din snabbt blir bättre!

  Trevlig helg :).

  • gizmolina says:

   Så otroligt omtänksamt av dig att tänka på mig L! Tusen t.a.ck. för tips! nu blev jag glad! 🙂 Men jag gissar att du kanske tänker på den med palmer på? för jag har inte hittat något plagg med flamingos..? eller har jag kanske missat de ? Får ta och kolla upp ! för jag är väldigt glad i flamingos just nu ! 😉 Och tack snälla för omtanken ang. foten. Den är tyvärr inte bättre men jag lever på hoppet om att jag snart fixar att dansa igen… !

   Njut sommarkvällen och jag önska dig en magisk weekend! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *