HAPPY TISDAG.

100347-o1

Gooodmorgon sweeties! 

Men alltså HUR trött är jag på morgonen? typ hur trött som helst… måste vara det grå mörka vädret som påverkar. Men nu är jag vaken och vilken BRA basketmatch vi var på igår! BC Luleå besegrade Borås efter en super spännande och jämn match. Kul!!

Och idag tisdag och åh nu ringde precis JIG, han har mellanlandning i Stockholm på väg hem till Oslo från Hong Kong och det bästa av allt med den här resan han varit på är att jag kommer att få g.u.l.d. kort på SAS nu och det passar heeeelt perfekt!!! för att få tillgång till Fast track + xtra kg underlättar verkligen! Så ja det var very happy news på morgonkvisten.  🙂

14725717_10153904544350796_3597981413955747124_n

I min resväska… innan jag packade upp häromdagen… Fluffet som allt ligger på är en ny super mysig pälsjacka från GAP, hörlurarna är alltid med mig på resor (älskar dom!), min gamla och min nya Michael Kors väska, ny-shoppade skor från Steve Madden, souvenir choklad och kort, alltså jag köper alltid SÅ mycket kort då jag är i USA och det här var en del av min crazy apoteks-shopping.  Sen har den där lilla väskan med guld-detaljer…

14611132_10153904652165796_6346497269610004247_n

…en helt egen historia som ni ska få vid tillfälle för den shoppingen är ett minne för livet… ! 

Nej, nu ska jag äta vidare på min frukost här.

Önskar dig en underbar dag fylld av positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “HAPPY TISDAG.”

 1. Skorna ser spännande ut.
  Med lagom hög klack.
  Ha en fin dag.
  Jag ska bege mig till IKEA för att kika på julsaker.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Alltså skorna är de skönaste! som tofflor! Ångrar att jag inte köpte de i rosa också… Och precis som du skriver så är klacken perfekt! 🙂 Men alltså IKEA… önskar SÅ att jag hade närmare dit… Låter riktigt härligt att ta en titt på julen. Jag köpte julmust häromdagen och är klar för att smygstarta julen hemma så fort Halloween är över.

   Önskar dig en riktigt härlig dag! Kos dig på IKEA! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Men den jackan alltså….. åhh så gosig och SNYGG! Väskorna är underbara, den lilla med gulddetaljer fastnar jag särskilt för. Spännande med historien, men den kanske vi får höra nån annan gång 🙂
  Kul med basketen. Tränade basket i min ungdom så intresse har jag fortfarande för den sporten.
  Ha en fin dag bästa du. Här är regn, rusk, grått, men mysigt inomhus med tända ljus.

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för din glittriga feedback Lena! 🙂 Och ja, alltså jackan är hur gosig som helst och bäst av allt: den har kapuschong! Sen ska du få hela väskhistorien då jag bloggar vidare om min L.A. tur… Luleå bjuder också på ett riktigt grått väder idag så precis som du skriver så får vi tända ljus och mysa inne. Och så kul att du också gillar basket! Jag har aldrig spelat men tycker att det är fantastiskt underhållande att följa Luleås duktiga dam & herrlag!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin dag! Kram!

 3. Pia says:

  Har du grått och regnigt som vi i Stockholm så var glad att ni inte gick vidare med hundplanerna. Själv skall jag snart ut på prommis nr 2 det blir kortisar idag.
  Låt kroppen följa ljuset och ta det lite lugnare nu i mörkret.

  Önskar dig en glittrig ljus tisdag och solen finns ju alltid bakom molnen!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Ja, vi har ett riktigt grått väder idag men – vi har inte lagt hundplanerna på hyllan… vi googlar valpar nästan varje dag… så vi får se hur det slutar. 😉 Och tusen miljoner TACK för härligt värmande kommentar Pia!!! gillar påminnelsen om att solen finns bakom molnen!

   Önskar dig också en glittrig dag fylld av glädje! Kram! 🙂

  • Josefine says:

   Guldkort = LOUNGE också darling!

   KRAM

 4. Camilla says:

  Wow for en herlig shopping

  • gizmolina says:

   Thanx Camilla! 🙂 Min L.A. shopping var verkligen den bästa! Ska fota och visa er mer vid tillfälle…

   Önskar dig en glittrig & magisk dag! Kram!

 5. Lotta says:

  Åh det var längesedan jag kommenterade, det var längesedan jag kikade in också inser jag. Härliga underbara bilder som vanligt! Och vad roligt att så många fler kommenterar 🙂
  Tänkte tipsa om till er Halloween fest om superenkla spöken att servera till barnen. Alltså maränger som man spritsar till små toppar och sedan när de svalnat spritsar små chokladögon på. Superenkla och gulliga och omtyckta… 😉

  Önskar dig en riktigt FAB dag! KRAM

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen 1000 miljoner TACK för din underbara kommentar Lotta och varmt välkommen tillbaka!!! Jag blir alltid SÅ glad då ni hittar tillbaka till mig efter en tids frånvaro – det värmer och peppar mig enormt i mitt bloggande! så ja, nu gjorde du verkligen min dag här! 🙂 Och tusen tack för halloween-spök-maräng-tipset! Jag la upp en bild av de där spökena här på bloggen häromdagen (på en tårta), de är SÅ fina!

   Önskar dig också en riktigt FAB dag också hoppas jag att vi ses igen här inne väldigt snart igen! Kram! 🙂

   • Lotta says:

    Det må dröja lite mellan gångerna men din blogg ligger ÖVERST i min blogglista… och har gjort i mååånga år! Du är feelgood rakt igenom och jag är så glad att vi får följa med på allt du/ni hittar på 🙂

    Önskar dig en strålande FREDAG och HELG! stoooor kram

 6. Marit says:

  Alltså jag blir alltid så glad och fylld av härlig energi varje gång jag klickar mig in på din blogg. Har följt dig i så många år och klickar mig in varje dag 🙂 Så spännande med historien angående väskan 🙂

  • gizmolina says:

   Alltså jag blir helt rörd av din kommentar Marit… Tusen miljoner TACK för fantastiskt fina ord som verkligen peppar och lyser upp!!! Åhh så glad jag blev nu! 🙂 Det är precis så jag önskar att ni ska känna då ni tittar in till mig… att ni bjuds på härlig energi… Och att du följt mig i många år värmer mitt hjärta enormt!! Ska snart blogga mer om den där väskan… promise!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *