Happy tisdag!

Allmänt


 Ballonger makes us HAPPY!  🙂  (hittade denna glada bild då jag surfade runt i natt…)

Godmorgon fjärrkontrollen ! Jo, faktiskt ! jag håller en fjärrkontroll i min hand men det är inte DEN fjärrkontrollen som jag sökte till kl. 04 på morgon, nejdå, den är fortfarande spårlöst försvunnen..  Så den jag håller i min hand är vår reservfjärrkontroll som jag hittade på morgon. Gissa om jag blev HAPPY!! 🙂 🙂  Så nu har jag skickat ner JIG till 7-eleven för att shoppa batterier så att vi kan se något annat än MTV här hemma idag 😉

Johanna har sovit som en prinsessa även i natt och jag är så glad över att hon hoppar upp och lägger sig i sin nya säng alldelens själv på kvällen. Själv har jag knappt sovit som ni ser men vad gör väl det när SOLEN skiner ute?! Det är verkligen underbart med solsken och blå himmel och idag har vi ett fantastiskt sommarväder ! 🙂

I natt kom jag på att jag totalt missat 2 viktiga saker igår, nämligen följande:


1. Min bästa & underbaraste vän Veronica som jag hör av mig till alltför sällan (FÖRLÅT!) men som jag tänker på varje dag fyllde år igår så GRATTIS i efterskott vännen!! Vi MÅSTE försöka ses i sommar för jag saknar dig hur mycket som helst!  Bilden är från då jag och Johanna besökte Veronica & Co förra sommaren i Stockholm.


2. Min bästis och fab mama Lotta och hennes Henrik firade 1-årig bröllopsdag igår! Darling – jag LÄNGTAR till vi ses då vi kommer upp till Luleå och då får vi fira med champagne 😉  Hoppas ni har en riktigt mysig semester nu och att du får njuta dagarna. Miss you darling!

Här kommer dagens:

"Varje dag börjar med nya möjligheter."

Själv ska jag göra allt för få den hyllan monterad idag.. 🙂

Happy tisdag!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Happy tisdag!”

 1. Lena says:

  Vad härlig den bilden är, håller med om att man blir glad av ballonger. Men lite ledsen när dom börjar tappa luft o bli skrynkliga o trötta hi hi.Jag undrar var bokstäverna på johannas vägg kommer i från? dem är så fina!

  Tack för en härlig blogg som jag kollar in i varje dag.

  KRAM

 2. Angel says:

  Ha en fin tisdag

 3. Mimmi says:

  Bra att du hittade fjärrkontrollen, men bäst att Johanna trivs i sin säng i egna rummet! Hoppas du får en underbar dag! Själv sitter jag i solen och njuter av nerladdade Sommarprogram! Kram!

 4. Lina says:

  Blir så positiv av citat som detta!Så är det verkligen,istället för att tänka.. ännu en dag suck.. vi ska ta vara på livet och se varje dag som en unik möjlighet istället!

 5. Camilla says:

  Hej! Hade en undran över din fantastiska LV-väska som jag skrev under ett av dina inlägg den 15 juni! Undrade över vad väskan kostar samt om du vet om den går att finna i Köpenhamn?

  Tack för en super-fin blogg!

  Kram!

 6. Madelene says:

  Hej.

  Här hemma skiner inte solen men jag hoppas att den kommer vill ha sommar.Hoppas att du och din söta lilla dotter får en bra Tisdag.

  Kram Madelene(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *