Happy tisdag !

Allmänt


Min sjuka prinsessa tycker om att rida på grisen (från Maileg) som flyttade in hos oss i söndags 🙂  Johannas dagens: body från Polarn & Pyret, klänning + tights från Howtokissafrog och det är nya favoriterna här hemma. Super skön & fin outfit. Hårspänne & hårsnoddar från H&M.

Förlåt min frånvaro på morgon, det blir lite speciella dagar då hjärtat är hemma sjuk.

Vår dag startade kl. 09.30 och sen har hjärtat badat & tvättat håret något som inte direkt hör till favorit sysselsättningarna nu för tiden 😉 och min käraste vän Lotta ringde och lyste upp vår förmiddag så nu är jag full av energi efter det samtalet. Ååå vad jag är GLAD över att ha en så underbar vän som henne. Hon kan konsten att pigga upp mig då jag behöver det som mest. (TACK kära vän !!).

När jag ringde dagis på morgon så fick jag prata med hon som är pedagogisk leder på Johannas avdelnig (igår var de ute då jag ringde så jag fick inte pratat med henne) och hon berättade att det Johanna har tyvärr är en influensa som går. Flera barn är hemma i exakt det samma och även en av de andra fröknarna är hemma sjuk.

Tyvärr sa hon att det kan ta en stund till det går över så det blir inget dagis för Johanna varken idag eller imorgon.. Något som inte passar mig helt bra den här veckan då jag har massor med jobb att göra men det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen 🙂

 
Det går bra att sitta på grisen en liten stund … 😉

Nu ligger Johanna och ser på Pingu och jag ska äta frukost. Hoppas att du har en underbar dag och att du sitter och äter något riktigt gott till lunch just  nu ! 🙂 och du – lyxa med en dessert efter lunchen idag, det förgyller en tisdag ! 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Happy tisdag !”

 1. Sofia says:

  Nämen vad söt hon är =)

 2. Madelene(Landvetter) says:

  Hej Johanna.

  Jag trode att jag skulle gå till jobbet i dag för jag var feberfri i går men när jag vaknade i morse så var febern,huvudvärken tillbaka.Så det blir att vara hemma i dag och i morgon.Hoppas att jag är frisk på fredag när mina barn på dagis skall gå luciatåg vill inte missa det. Skall du också gå luciatåg på fredag om du är frisk? Vad söt du är på bilden.Blir ni hemma i Norge över jul? Ha det nu så jätte bra och krya på dig och hälsa mamma så jätte mycket från mig.Kram Madelene

 3. Engla says:

  Men lilla vännen då! Jag bävar inför alla sjukdomar som komma skall när Jolie börjar dagis, men vad gör man.

  Grisen är bedårande, så stor :-). Och Johanna är alltid lika söt! Jag har hittat en mindre variant också från Maileg som jag tror Jolie ska få i julklapp.

  Kram på er!

 4. caroline says:

  stackars liten som är sjuk. Är det någon sorts maginfluensa eller förkylningsinfluensa?

 5. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Sofia –

  Tack snälla ! 🙂

  Madelene (Landvetter)-

  Hej Madelene ! Tack så jätte mycket för din hälsning 🙂 vad tråkigt att du också är sjuk för det är ju inget kul. Jag vill bli frisk till på fredag för då är det luciatåg på dagis och det är mitt första så det vill jag inte missa. Mamma har köpt ett vitt lucialinne till mig och mormor har postat ett elektriskt ljus som jag ska hålla i handen. Som det ser ut nu så blir vi här hemma i Oslo över julen men man vet aldrig med min mamma & pappa, plötsligt har vi rest någonstans 🙂 Krya på dig ! Kram! Johanna 🙂 mamma hälsar.

  Engla-

  Söta du. Ja, nackdelen med dagis är dessa sjukdommar.. Då vi bodde i Thailand i 6 mån så var Johanna inte sjuk en enda gång men nu, sedan hon startade dagis i augusti, så har hon varit hemma sjuk flera gånger. Men det är bara så det är försöker jag tänka och alla ska igenom det , tyvärr 😉 Och ja, grisen är galet stor . haha 🙂 så jag har också tittat på en mindre till Johanna á la den i Lotta på Bråkmakargatan . Kanske den du också tittat på? den med prickar på ? Det finns ju en söt rosa också men jag har bara hittat den i samma big size här i Oslo. Önskar dig en underbar dag och GRATTIS på namnsdagen ! Kram! 🙂

  caroline-

  Det är någon form av förkylningsinfluensa som går på hennes dagis. Inte kul. Men bara att gilla läget.. Kram ! 🙂

 6. kim says:

  hittade, enligt mig, jättefina kopior av grisarna i lagom storlek inne på hemtex. av alla ställen. dom hade halvapriset på alla jultillbehör. så den blev min för ynka 50 kr.

 7. Engla says:

  Jag har gjort ett julklapps-inlägg idag med gisen i prickigt och randigt. Jag gillade den randiga bäst men den prickiga är söt den med 🙂

  Kram på er!

 8. Usch fy va trist.

  Jag fick oxå hämta min lilla sessa idag som låg i 40 graders feber på Dagis.

  Det är så jobbigt med sjuka bran och tyvörr bidrar dagis enormt till detta.

  Men vad ska man göra.

  Hoppas den lilla underbaringen kryar på sig!

  KRAMAR

 9. Nilla says:

  Nu måste jag bara fråga..är det så uppdelat i norge???

  Hos oss i sverige, så gör vi barnskötare och förskollerlärare samma jobb…det är alltså ingen skillnad på oss…

  Måste vara jättetråkigt om barnskötarna bara får byta blöjor 🙂

  Ha en mysig kväll..

  Kram!!!!1

 10. elin.e says:

  men jisses vilken godig, hon är ju dundersöt

 11. Renée says:

  jättefina kläder! Måste säga att det är fint att se något mer än rosa 😀 grått passade jättebra!

 12. Anonymous says:

  http://www.barnbokhandeln.com har Bamse-gris 13 cm stor, 49 sek

 13. Anonymous says:

  Klart det är skillnad i Sverige. Barnskötare och förskollärare har olika utbildning. Förskollärarutbildningen sker på högskolan.

  Att samverka och göra ett bra jobb ihop det är en annan sak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *