Happy tisdag cupcakes!

Allmänt

Happy tisdag cupcakes!

Jag hade en crazy förmiddag så därför mitt lite sena blogginlägg… men bättre sent än aldrig! 😉  Idag bara måste jag tipsa om världens godaste cupcakes från Smått Godt! dessa rosa små underbara skapelser förgyllde min butiksöppning i torsdags och jag älskar att de är så små för en stor cupcake kan snabbt bli lite mycket av det goda för mig…så – denna size är helt perfekt! 🙂

Under allt det rosa goda gömmer sig chokladkake….L.O.V.E. !!

Dessa cupcakes var de g.o.d.a.s.t.e. jag smakat! (det tyckte mina söta gäster också)...

...och jag vågar inte tänka på hur många jag mumsat i mig? vissa saker i livet ska helt enkelt  förträngas 😉 

Om du, som jag, inte tar dig tid att baka så är det fantastiskt att det finns sånna som Nina Therese som man kan beställa färdiga cupcakes till kalas, fest etc. av. Nina driver  Smått Godt och check hennes blogg – hur inspirerande som helst, t.o.m. jag får lust att baka 😉

Nu ska jag packa upp de fina varor från DAY HOME som nyss ankom Gizmo & Co.! 🙂

P.S jag har öppet kl.12-16 idag.

LoVe!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Happy tisdag cupcakes!”

 1. En glede å kunne bidra hos deg, Anna Stina! Synd jeg ikke hadde mer tid til å titte i butikken, men jeg kommer definitivt innom igjen. Utrolig koselig stemning hos deg, og masse fristelser:)) Keep up! Du og alt du gjør er fantastisk:)

 2. casaofmia says:

  Åh så goda och fina de ser ut, ha en fortsatt härlig dag kram

 3. Hej,

  De ser väldigt goda ut! Tack för all inspiration du bjuder på och den positiva känsla du förmedlar.

  Med vänliga hälsningar,

  G

 4. susi says:

  kjempesøt butikk du har fått.Gratulere så masse.Håper du koser deg kvar dag:-) Har du nettbutikk?

 5. Fru Svensson says:

  Hade gärna smakat de söta cupcakesen,
  men även önskat skylten som jag verkligen föll för. Nice 😉

 6. Camilla says:

  Lovely cupcakes!!!
  //C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *