Happy tisdag kära läsare !


Johanna med sin favvis: Lollo ! (figuren från Vings Sunwing Resort).

Jag vill ha en ny dator NU !!! och om jag hade råd så skulle jag löpa och köpa! men – nu får jag stå ut med den här som inte alltid vill fungera en stund till.. men sen ska jag ha en ny SNYGG (=rosa eller vit ! inte svart som jag har nu…) ! för som den bloggis jag är så ska jag ju så klart ha en fungerade snygg dator så att jag aldrig riskerar bloggstopp. Eller hur? 😉


Puss Lollo ! 🙂

Hos oss startade dagen strax före kl. 09 och nu har vi nyss ätit en lång och mysig brunch. Johanna är hemma från dagis idag av 2 orsaker. Den ena är att hon inte är helt i toppform så hon säger fortfarande "hemma, Gucci & Lollo!"  och den andra är att det tyvärr är lite "rörigt" på Johannas dagis  (sjukskriven personal hela tiden, just nu är 2 av 3 borta och det är ingen pedagogiskleder på plats vilket betyder att det händer väldigt lite…) .

Men – Johanna älskar dagis vi satsar på en dagisdag imorgon ! 🙂

   
Johanna älskar Lollo & Bernie och lyssnar på cd´n typ 110 gånger om dagen 😉  Ett tips till dig som har barn: Gå in på Vings hemsida och sjung tillsammans med Lollo & Bernie. Jag lovar att det blir succé och Johanna älskar det. Klicka HÄR!  🙂

Nu ska jag försöka få Johanna att sova nap här. Wish med luck !  (för ni minns kanske hur det gick med den saken igår? 😉

Kommer strax tillbaka med dagens.

Önskar dig en FABULOUS dag fylld av soool !  🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Happy tisdag kära läsare !”

 1. Nelly says:

  kul med lite nytt på sidan men jag ser ingenting, inte ens efter flera olika uppdateringar. : (

  hoppas på att få se snart. o att johanna blir frisk snart igen. : )

  kram

 2. Sara says:

  Hihi nej vilka söta bilder 🙂 Jag tror jag döör…

 3. Josefine says:

  Lycka till hoppas hon somnar!

  KRAMAR!

 4. Anna says:

  Mina barn älskar också Lollo o Bernie, vi bodde på Sunwing Resort i Bangtao Bay när den var nyöppnad det var så myyyysigt och vi längtar tillbaka, i somras var vi i Hua Hin men det var inte i närheten lika mysigt. Kram Anna

 5. camilla y says:

  Hej vännen!

  Skönt att hon får sova lite, det hjälper när man mår dåligt.. Filip ÄLSKAR också Lollo & Bernie, danta, danta Lollo mamma säger han..

  Ha en underbar dag!

  Kram Camilla

 6. Martina says:

  Sötunge då!!

  Inomkort kommer jag ha en utlottning av en kul pryl till alla dreggelkiddsen som finns där ute, kolla in på bloggen … 😉

  MvH Martina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *