Happy tisdag mina vänner !


Här är vi tillsammans med gizmoängeln Anniken (hon hjälpte mig i butiken ibland) på söndagens kalas. Anniken är en äkta solstråle som jag alltid blir lika glad då jag träffar

Solen skiner från en klarblå himmel och min lilla prinsessa bjöd sin mamma på en ordentlig sovmorgon på morgon (vi vaknade inte förren 08.45 !) så detta är verkligen en HAPPY tisdag ! 🙂  Lovely !


Kalasets FINA värdinna Randi med familjens yngsta: söta Sofie som är 1 år och 3 mån.

Min JIG kom hem precis då jag pressat in de sista sakerna i garderoben igår kväll . Ha, ha. Nejdå, jag skojar bara, jag städade så klart ordentligt utan "garderobstrixet" . Men det är sant att han kom hem precis då jag var klar . Puh ! 😉  Nu är ni säkert nyfikna på vad han hade med sig hela vägen från Kina? Tyvärr så blev det varken Ralph Lauren eller Ugg´s för det visade sig att allt kostade i princip samma som här hemma, så då föll liksom poängen…  Men – jag fick ett par presenter som jag ska fota & visa sen.

   
Johanna hade SÅ kul på kalaset och ville absolut inte gå hem.  Kolla in de rosa fåtöljerna! jag vill också ha.. 😉

Nu ska jag piffa till mig och sen är planen lunch med kära Randi. Jag ska dessutom iväg och returnera tunikan jag köpte igår för idag tar det som "ett tecken" att Malou (Efter 10) har på sig den där Odd Molly tunikan med fjärilar… tror kanske det är den jag ska satsa på? 😉

Hoppas att du också har en pangstart på dagen och att du får njuta sol idag?!

HAPPY tisdag !!

P.S ser en efterlysning om butiken Bolina, klicka HÄR !

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Happy tisdag mina vänner !”

 1. Kristine says:

  HEI

  Endelig….. For et flott hus (Vil gjerne se enda mer…. :D) `DETTE huset må ogå ta turen til KAMILLE. Kjempeflott hus. Ser ut som dere har det veldig trivligt sammen. Blir så glad for at du vil dele dette med oss. DU INSPIRERER MEG HVER DAG! 😀

 2. Hej Kristine!-

  Tusen TACK för din trevliga kommentar. Jag blir otroligt glad när jag läser att jag inspirerar ! 🙂 Önskar dig en flott dag och ja, det kommer fler bilder från huset en annan dag 😉 Klem ! 🙂

 3. Anna says:

  Hej!

  Läser din blogg var dag och blir så inspirerad! Vilket fint hus din vän verkar ha, har en fråga vad hon hade för lösning på persienn/gardin på sina stora fönster? har bytt fönster här hemma o har fem gigantiska fönster som är 1.40 breda varav tre ligger på solsidan så vi måste ha ngt där mot solen, har du några bra förslag? är inte så suge på att sätta dit lamellgardiner som många har föreslagit mig utan vill ha ngt annat!

  /tack för all inspiraton du ger

 4. Anonymous says:

  Snälla sluta tjata HAPPY i var och varannat inlägg. Det låter hysteriskt och inte särskilt trovärdigt.

 5. Christine says:

  Virkelig digger stilen din! (har lest Kamille) Hvor er kjøkkenet ditt fra?

 6. video izle says:

  Ohh very much thanks admin

 7. sohbet says:

  thanks good post

 8. videoizle says:

  good quality post thanks

 9. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 10. homepage says:

  Hey, I just now hopped across to your current web-site by way of Bing. Not really some thing I would probably normally read, however I liked your opinions none the less. Many thanks for generating some thing worthy of reading through.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *