Happy torsdag!

Jag & Emma på väg hem efter tisdagens runda… idag kör vi igen!

Mina fina bloggvänner!

Den här veckan är verkligen c.r.a.z.y. så jag hinner nästan inte med mig själv… Just nu pågår diverse montering här hemma och tidigare på morgon har mitt skrivbord kommit på plats på mitt nya kontor . Nu är jag på väg down town för att besöka ett helt gäng med PR-byråer + agentur så darlings, jag önskar er alla en strååålande dag! CaRpE dIeM! 🙂

Loooove!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy torsdag!”

  1. Måste bara säga det igen! Din kappa är ursnygg!!! Kram Johanna

  2. casaofmia says:

    Håller med, din kappa är så fin!

  3. PAULINE says:

    Låter som en stressigt – men väldigt härlig! – dag du har framför dig 🙂

  4. Emma says:

    Du har fått mail!! :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *