HAPPY TORSDAG!

 

Gooodmorning sweeties! 

Idag hände det, jag steg upp runt kl.10! Never happened before this year.  Men jag är såååå trött för jag lyckades inte somna förren super sent i natt…zzz…  trots att jag bäddat med nytvättade sängkläder och vädrat… då brukar jag somna som en stock… men man ska i.n.t.e. ligga med telefon i sängen för först skrollar man lite här och sen där och vips! så går tiden…  Nej, då är det bättre med bok.  Så i kväll är det telefon av och bok på, min nya bok av Vendela Kirsebom, Alt jag ikke har fortalt, som jag fick dubbelt upp av i julklapp (så kan det gå…).  Någon av er som läst den? Jag gillar henne! och vi bodde i samma hoods i Oslo så jag såg henne “överallt”, alltid lika fräsch och snygg också är det ju lite coolt att hon är ihop med Petter… ! så, jag är riktigt nyfiken på boken.

Och idag torsdag och J har planer med en kompis så jag ska hoppa i duschen så att vi kommer oss iväg i tid.

 

Morgonmys inne på J´s rum. Och vill man inte vara med på bild så kan man alltid gömma sig under täcket. Ha, ha. Check Gizella, hon förstår ingenting av att J dragit täcket över huvudet. Ha, ha. 

Här är boken J fick på nyårsafton, den som gömde sig i det silvriga paketet… !  Chase your dreams texten på omslaget passade perfekt kände jag. För det är ju precis det varje nytt år bjuder in till! 

 

Nu önskar jag dig en magisk dag fylld av positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek.

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “HAPPY TORSDAG!”

 1. Lina says:

  Vilken Petter är hon ihop med?
  Har lite dålig koll på henne. Finns boken på svenska med?
  Kul att läsa!

  • Hon är tillsammans med Petter Pilgaard som är väldigt känd i Norge. Googla honom! 😉 Och om boken finns på svenska vet jag faktiskt inte? tror inte att den gör det ännu men checka!

   Önskar dig en riktigt fin dag Lina! Kram! 🙂

   • Tove says:

    hahah jag trodde du menade svenske rapparen petter och blev minst sagt förvånad 🙂

    • Svar till Tove:

     Ha, ha, ha. Ja, det hade jag också blivit förvånad över! Lika förvånad som jag blev då jag fick veta att hon är ihop med Petter Pilgaard. Det är lika udda! 😉

     Njut din kväll! Kram!

 2. Lena says:

  Vad jobbar du med (förutom bloggen)?

 3. Lina says:

  Hej! Din blogg är så härlig! Jag och min familj (man + 2 pojkar 5 och 7 år) åker till Phuket på lördag (bor på Sunwing Bangtao)… 🙂 Tyvärr ser vädret ut att bli lite skruttig framöver. Har du några inomhusaktiviteter att tipsa om i Phuket? (Killarna är tyvärr inte lika glada som mig i att shoppa… :-)) Tack på förhand! Ha det fint!

 4. A says:

  Jag vet inte vem Vendela är Heller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *