HAPPY TORSDAG!

Allmänt

Goood torsdag mina kära bloggvänner! 

Alltså lyckan att fasa in mig själv i bloggrutin igen…  så fantastiskt kul! 🙂

Solen strålar här i Oslo idag men det är en kylig morgon, -10 grader, men blir plus under dagen och med ett väntat snökaos som ska starta i kväll så ska jag ta tillvara den vackra förmiddagen och sticka ut på en härlig power walk. Men det är lite galet att det är så mycket snö här nu. I Luleå är det normalt, men här i Oslo är det lite mer ovanligt den här tiden på året.

Och något annat som är ovanligt är ju att jag pendlar Luleå – Oslo!

Berättar mer senare idag! Nu ska jag köra min darling till skolan. Hon börjar kl. 08.30 varje dag.

Önskar dig en amazing torsdag!!!

Så glad över att vi ses här inne på bloggen igen du och jag !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

50
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY TORSDAG!”

 1. Maria says:

  Härligt att du bloggar igen! Jobbar halvtid i Oslo och halvtid i Sverige och är i Norge just nu och jösses så kallt det var idag, men samtidigt så vackert. Halkade iväg mot kontoret med solen i ögonen och då känns det ändå ganska så fint, fick en ljuvlig promenad genom Vigelandsparken. Kram

 2. Veta says:

  Så kul att du är tillbaka igen. Kollar varje dag. Ha en härlig dag ❤️

 3. Louise says:

  Hej! Vilken glädje när jag kikade in på bloggen och såg att du har gjort ett par blogginlägg.
  Blir sååå glad, har verkligen verkligen saknat dina inlägg.
  /Louise

 4. Elin says:

  Koselig å ha bloggen din tilbake. Det er virkelig snøkaos i Oslo nå, er glad vi kan GÅ til alt, jeg jobber 10 minutter hjemmefra og min datter har heldigvis gangavstand til skolen 🙂
  Ha en riktig fin helg!

 5. Madde says:

  Nu är det nog inte bara jag som väntar på att ÄNTLIGEN få höra hur din senaste tid sett ut. JAg har följt dig på IG och förstår att du pendlar mellan Luleå och Oslo och jag fattar inte hur du får ihop allt. Tycker att det är mer än tillräckligt att bo på ett ställe och hinna med jobb och fritid. haha.
  Kul att du är tillbaka!

 6. Linda says:

  Instämmer med föregående skribenter, så roligt att du är tillbaka! Jag har verkligen saknat bloggen under ditt uppehåll, kikat in många ggr och tänkt tanken att du övervägt att sluta (då du fått en hel del negativ respons).Hoppas inte du tar åt dig alltför mycket av kritiken, vi är många som verkligen uppskattar och gillar din blogg! Jag är jättenyfiken på hur era liv ser ut idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *