Happy torsdag !

Allmänt


Sex and the city girlsen.

Idag känner jag att det är en perfekt dag att vara GLAD på ! 🙂 och den här bilden inspirerar verkligen till det!

Natten i natt blev helt speciell för FÖR FÖRSTA GÅNGEN kom Johanna in till oss på sovrummet mitt i natten och kröp upp i sängen brevid mig och la sig där och sov . Hur mysigt som helst ! 🙂  och vi har sovit fram till alldelens nyss så nu ska jag hoppa i duschen och ta tag i dagen här för jag är helt nyvaken.

Hoppas att din natt varit lika bra som min!?. Här kommer dagens:

"Rosor regnar aldrig ner från himlen. Om vi önskar fler rosor, måste vi plantera fler träd."
/ George Eliot

Tänkvärt tycker jag ! det gäller verkligen att planera för framtiden för att en dag få det vi vill ha för det kommer sällan av sig själv..

Happy torsdag ! och du , missa inte tävlingen som pågår t.o.m. lördag 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Happy torsdag !”

 1. jenny says:

  Jätte härlig bild på dom..Du har rätt detta är en bra dag att vara glad på för det första är det torsdag en dag närmare helgen sen imorgon ska jag på gammeldagsjulmarknad,åhh längtar älskar julen sen stockholm över helgen..Måste fråga dig en sak dessa fina ballonger du brukar ha ibland där det står princess,dom rosa ballongerna vart får du tag i dom?? Jätte härliga..Önskar dig en bra dag!

 2. frida says:

  Gud vilken härlig bild! 🙂

 3. Josefine says:

  Søtis, så hærligt att du njuter av det! det ÆR ju så mys att ligga næra och mysa så længe nattsømnen inte blir størd. Jag blev SÅ happy av ditt inlægg och ønskar er den bæsta torsdagen!!!

  PUSS

 4. Åh så mysigt inlägg! verkligen superfint!

  Kram på dig

 5. Hege says:

  Hei og god morgen! Jeg er en av de som venter spent på innlegget om utbrenthet, og tips om bøker og annet som kan være med på å gi meg et "spark i baken". Håper det ikke drøyer altfor lenge før du tar opp temaet. Har du forresten noen tips om bøker som kan lære meg å tenke positivt? Har nemlig bestemt meg for å bli mer positiv;-)))

  Ønsker dere en flott dag! Hege

 6. Mammorna Sthlm says:

  Vi är ett gäng mammor som ÄLSKAR din blogg, så charmig och mysig!! 🙂 Din dotter är bedårande! Skulle du inte kunna visa lite bilder på din dotters rum som inspiration till oss? =) Kram och ha en bra dag:)

 7. jenny says:

  Glad ska man vara 🙂

 8. Therese says:

  Sorry, jag var bara tvungen att sno bilden på SATC-tjejerna och lægga den i min blogg också. Den var varkligen helt underbar!

  Ha en fin dag!

 9. Alina says:

  Gillar din blogg hördu!! 🙂

 10. Anonymous says:

  Underbar bild! Den filmen måste man bara älska! 🙂 kram

 11. Anonymous says:

  Jag nominerar dig till den bloggare som är sämst på att svara på kommentarer, utan dina läsare skulle du inte ha en blogg.Tänkvärt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *