Happy torsdag !


Jag vågar inte stanna upp i tempo just nu för då tror jag att jag också somnar … 😉

Nu har jag bestämt mig för att bloggen INTE ska bli lidande pga att jag jobbar galet mycket just nu så : nu är det skärpning som gäller och fr.o.m. nu lovar jag att uppdatera oftare ! 🙂  Bli ju inget kul annars, eller hur ?  Och jag är SÅ glad och tacksam för att ni förstår att det bara är tillfälligt som det är så här galet 😉

Jag har suttit och jobbat sedan tidig morgon och nu är jag på väg ut genom dörren med en trött Johanna som ska få sova vagn då jag jobbar (ska innom några PR-byårer och plocka till foto) men då jag kommer hem ses vi igen och då blir det en FANTASTISK tävling !! 🙂

Önskar dig en UNDERBART FIN dag !!

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Happy torsdag !”

 1. IRENE <3 says:

  A-S visst betyder Gizmolinas mycket för och bloggisar men alla fattar ju om det är tillfälligt. Njut utav ditt arbete eftersom du älskar det så, och uppdatera i 2 hand.

  Kram

  Irene

 2. Evalill says:

  Ta den tid du trenger, blogglandia kan vente. Det viktigste ar at du tar deg tid til deg selv og dine. Kjempemasse inspirasjon fra deg er flott vet du, men det er og flott om du ikke brenner deg ut med for mye stress og styr. Nyt dagene.
  Klem og hilsen fra Evalill x

 3. Åsa says:

  Låt familj och jobb gå före… Så väntar vi troget på dig här!

 4. Josefine says:

  Känn ingen stress över bloggandet!

 5. Jessica E says:

  Det är helt otroligt hur dur orkar du? Hur orkar du vara uppe till ca 02 tiden var och varannan natt och sedan upp tidigit morgonen? Det hade jag inte klarat.

  Läser din blogg flera gånger om dagen, det är så roligt – som en tidning som uppdateras!

  KRAM

 6. Kajsa says:

  Prioritera din man och dotter istället :/

 7. Mor Penna says:

  Ja, en blogg ska vara som en tidning ( kommentaren ovan ) det är då det blir som allra bäst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *