Happy torsdag mina bloggisar !


Johanna visar fram sin nya söta väska som det står "Hello little sunshine" på. Den passar perfekt i sommar då vi ska till beachen etc.  Du hittar den hos Accessorize, pris: 130nok.  Bilden är från igår kväll då vi skulle ut och äta middag.

I natt vaknade jag av en gråtande Johanna kl. 04 och sen fick jag gå fram och tillbaka mellan hennes rum och sovrummet några gånger innan jag till slut somnade om i min säng men det dröjde inte länge förren sötisen kom in och väckte mig igen och då var klockan bara 05….  Så – efter en lite orolig natt så blev det sovmorgon här hemma och vi vaknade inte förren 8.45 !  

Solen skiner från en vackert blå himmel idag men det blåser galet mycket och jag ser riktigt mörka moln så det kan nog bli alla möjliga olika väder idag 🙂

 
På väg till Yaya´s, vår favorit restaurang med målarbok och stickers i nya väskan. Jag tar alltid med lite pyssel till darlingen då vi går ut och äter, det är ett tips ! 🙂  Yaya´s bjuder på den GODASTE Thaimaten och min nya favorit är nr. 21 (gryta med kyckling i röd curry).

Nu ska jag njuta lite frukost så jag önskar dig en STRÅLANDE dag så här dagen före dagen före dagen före MORSDAG! Oj, vad vi mamas ska bli firade på söndag 😉  Jag ser framför mig frukost på sängen, tårta, champagne, blommor, pussar, kramar…. kanske ett paket?   Nejdå , jag är glad för en puss & kram från mina älskade ! 🙂  (och kanske lite tårta.. och en blomma.. 😉

CARPE DIEM !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Happy torsdag mina bloggisar !”

 1. Ulrika says:

  God morgon solstråle! Pingst skall ju bjuda på underbart väder, bara det kan ju förgylla Mors dag. Men lite annan uppvaktning säger man ju inte nej till, så ja tack både blommor och champagne =)Har skickat iväg mitt eget bidrag i DUNI tävlingen. Sida om sida med dej på framsidan för tillfället. Du = mest kommenterade eller nåt sånt och jag = nyaste bidraget… Roligt med en sådan kreativ tävling. Ha en fin dag! Kram

 2. Renée says:

  hehe jag kan tyvärr inte hälsa på min mamma på mors dag för det är tentaplugg för fulla muggar som gäller då. Men jag har gömt en liten överraskningn ngn stans i huset. Hoppas bara att hon inte har hittat den än 😛

 3. Areyanna says:

  Hej! Jag har följt din blogg ett tag nu=) en fråga bara, bor du ihop med din dotters pappa eller ensam? eller med ny mann??=) Tack för en toppen blogg<<3<3<3<<33

 4. Liss says:

  Vilken fin väska!

 5. elinjosefine says:

  Ja yayas är supert! Min kompis har jobbat där i ett par år 🙂

  Ha en fin kväll!

 6. sohbet says:

  good quality post thanks

 7. I wanted to best wishes for this fantastic read!! I definitely enjoying every little bit of it.I have you saved as a favorite to check out new stuff you article.

 8. sesli chat says:

  Great! Thanks for post

 9. Great! Thanks for post

 10. I love this neat blog! Look at this fascinating information regarding Egypt real estate and Property in egypt Thanks!

 11. web blog says:

  My friend and I have been quarrelling about a concern equivalent to this! Now I know that I ended up being right. Many thanks for the information you published.

 12. hmm what them is that? custom?, buy propecia no prescription, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy propecia no prescription[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy propecia no prescription, 487124,

 13. sesli says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *