Happy torsdag mina vänner!

 Hemma på våran gata i stan startade den här dagen kl. 05 , och eftersom det är FÖR tidigt så tog jag med mig darlingen till soffan och nästa start-tid blev 7.45 . Egentligen så hade vi behövt komma igång någon gång på mitten, typ 7, men sånna här gånger är det bara att gilla läget och stå på ! 🙂

Nu sitter jag och äter frukost, jobbar & bloggar.  Det är fiffigt att vi tjejer kan göra så många saker samtidigt .

Jag måste köra på här nu för snart ska jag iväg till Kamille och jobba vidare. Det blir min 3:e dag på kontoret och jag har t.o.m. ätit kantine-lunch , känner verkligen att jag jobbar nu 😉

Önskar dig den BÄSTA dagen !

Carpe Diem !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Happy torsdag mina vänner!”

 1. Anna N says:

  Anna-Stina!

  Hoppas du har en trevlig arbetsdag! Du verkar verkligen trivas med dina nya uppdrag!

  Jag håller med alla dina läsare som ser vilken avspänd mamma du verkar vara. Du verkar naturligt ge Johanna ett fint självförtroende, att vistas bland andra barn i olika situationer. Du ger henne även chans att möta vuxna och skaffa olika relationer till dem. (Det är många föräldrar som knappt vågar tillåta sina barn det av rädsla att känna sig utanför själva!;)) Samtidigt lär du Johanna att uppskatta sitt eget hem genom att låta andra ta del av det!

  Kram! Jag älskar din blogg!

 2. Hej Anna!

  Tusen TACK för din fina kommentar 🙂 den värmer mitt mama-hjärta ! Och ja, jag stortrivs med mitt uppdrag och njuter mina arbetsdagar 🙂 Önskar dig en FLOTT dag ! Kram ! 🙂

 3. camilla y says:

  Hej vännen!

  Du är en underbar mamma och människa!

  Önskar dig en härlig dag full av inspiration!

  Kram Camilla

 4. Caroline says:

  Hei! Jeg spør igjen jeg. Hvor finner du det bildet med tekst på? Forresten så digger jeg bloggen din. En slik inspirasjonskilde du er, skal man lete lenge etter. Stå på!

  Klem

 5. sofia says:

  Jag älskar din blogg! Du är alltid så positiv och peppande.

 6. Helene says:

  Hej,

  vilken fantastisk inspiration du är!!

  Du köpte väl en klänning från HM och Matthew Williamson. Jag har fått samma fina klänning och är nyfiken på hur du kommer att matcha den?

  Kram Helene

 7. Madelene(L) says:

  Hej.

  Hoppas att allt är bra. Här leker livet för fullt. Har varit på min dotters första skolavslutning och dom är bara sååå söta när dom står och sjunger i sina finna kläder. Ena helt underbar dag. i morgon blir jag gamal fyller 36år och skall ha litte väner på besök på kvällen Skall bli myssigt hoppas att vi kan sitta ute.

  Ha det så jätte bra.Bamse kram.

  Madelene

 8. Nelly says:

  working lady, verkligen. 🙂 kul! kram

 9. jag tror att du skulle tyck om tipset hos mig idag

 10. Lena Helmersson says:

  Hejsan!

  Ville bara skicka ett litet tips angående de söta Maileg-kaninerna… Du hittar massor av dem på http://www.elsashem.se/showProducts.asp?kat=38 . Det är för övrigt en jättemysig nätbutik som har massor av fint. Du kansek redan visste om den, men ändå. Ha en god dag.

  "carpe diem"

 11. Jonas says:

  Jag önskar att jag hade din kapacitet ibland 🙂

  Pöss babe

  Jonas

 12. Fia says:

  Vilken fantastisk blogg detta är! Välskriven med mycket kärlek värme och inspiration! TACK!

  Tittade på bilden av "Happy mamma" här nedan och ser att det är du verkligen! Dessutom är du både vacker o duktig! På bilden har du ett väldigt snyggt läppstift oxå, precis en färg som jag gillar, vad heter märket och färgen?

  Kram!

 13. Line says:

  Gud, det virker som om du lever drømmelivet mitt 😀 Fantastisk deilig feel-good-blogg! Love it!

 14. Weronica says:

  På våran gata i stan. HAHA. HAHA.. Tänker med en gång på Stina i Saltkråkan när hon skall berätta saker 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *