Happy torsdag!

Phuket kl.08.00, torsdag, sol & +30 grader.

Johanna vaknade till igår runt kl. 24 och ropade “mamma” och sånna gånger smälter mitt hjärta för ibland känns det fortfarande overkligt att jag har en liten dotter… Jag tror att hon drömmer och därför vaknar så jag gick in och hon höll min hand hårt till hon somnade om och det var så mysigt att jag också somnade 😉 Sen vaknade jag kl. 04 med kläder & allt….

Kl. 07.30 vaknade hjärtat och nu ligger hon och myser i soffan och tittar på sin favvo dvd igen. Hon fick den av vår söta granne Kim och det är en dvd med “barnens favoriter” som hon kan se om och om och om igen 🙂

Jag bara måste visa er min nya orkidé uppsättning som jag shoppade för en stund sen, för visst är den VACKER?! 🙂 Den första uppsättningen jag köpte strax efter att vi kom hit hade blommat och eftersom det är så billigt med orkidés här så valde jag att köpa nytt. Så – jag tog med mig krukan till blomsterbutiken och de planterade  10 orkidéer i krukan = de kostar 100 svenska kronor  = det är för bra för att vara sant!

Nu ska jag krypa upp i soffan vid sidan om Johanna och mysa och bläddra i mina nya blader:

Thumbnail
Living Etc & ELLE i Thai utgåva.

Happy torsdag! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy torsdag!”

 1. Emma says:

  Underbara orkideer. Sådana önskar man att man hade i hela lägenheten! Tänk om de var lika billiga här 😀

  KRAM

 2. Natali says:

  🙂 Mucho fina! Jag har en sådan hemma i miniatyr… den blommade när jag köpte den för 2 år sedan, men det verkar som om den strejkar för den vill inte längre :(. Den saknar kanske sällskap. Jag ska prata mer med den :).

  Ha en bra dag!

 3. Orkideerna är jättevackra! 🙂

 4. Madde says:

  så vasckra blommor.

  Ja visst e det härligt att vara mamma.. Den bästa gåvan i livet!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *