Happy valentine!!

Allmänt

168397-2462
Johanna igar da vi var pa internetcafet och jag bloggade 1 time och ALLT blev borta 🙁  Men jag borde egentligen ha misstankt att nagot var fel for det var plotsligt bara 14 bilder kvar i mitt bildarkiv och dar ar egentligen typ 2.600st…  Men jag trodde bara att de nollstallt allt for varje gang jag gjorde ett inlagg sa hamnade de nya bilderna i arkivet och det stod "inlagget ar publicerat".

Phuket kl.16.15, valentines dag.

Happy valentines dag mina kara lasare! 🙂

Vad harligt det ar med en ny dag och nya mojligheter idag! 🙂 Igar blev jag sa himla besviken da inte ett enda inlagg blivit publicerat sa fr.o.m. nu maste jag ta mig tid att checka efter varje nytt inlagg jag gjort. Jag har bara inte valt att gora det sedan jag borjade blogga fran detta internetcafe for det tar tid och den tiden behover jag till att blogga vidare istallet, men – fr.o.m. nu ska jag checka for att slippa vara med om samma sak igen 🙂

Idag har vi varit och shoppat med tillsammans med trevliga Oye och hans fru Berit som bor pa var resort. Det ar en LYX ! att fa folja med andra och slippa taxi och fa hjalp att bara for det ar inte helt latt att dra en kundvagn i ena handen och en barnvagn i den andra 😉

Efter shoppingen blev det lunch vid poolbaren och sen har vi badat och myst pa resorten innan jag och Oye var pa banken for att fixa ett arende och precis da jag oppnade dorren hit till internet cafet sa vaknade Johanna sa nu ska jag blogga sa gott jag kan 🙂

Men innan jag bloggar vidare sa kommer dagens:

"Forverkliga dina drommar innan de forbleknar."

Tank pa att varje ny dag ar en ny mojlighet att ta dag i din drom… det ar aldig for sent! 🙂

Njut dagen och kom ihag att skicka sms, mejl & elektroniska vykort till alla du tycker om idag pa alla hjartans dag!

Kram! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy valentine!!”

 1. Emmaria says:

  Vilken härlig bild! Trevlig Alla hjärtans dag!

 2. Rebeccas says:

  Happy valentine på er, och Johanna sötare och sötare för varje dag? JADÅ! 😀 Kram på er!

 3. Anja says:

  Vilken fantastiskt söt bild! 🙂

 4. Stina says:

  Johanna är så otroligt söt. Vet inte om dun hinner svara på denna fråga men, hur får du henne att vara så fin i håret jämt? När jag sätter upp min dotters hår är det alltid en massa hår som trillar ur efter ett tag, hon är ju i coh för sig rätt vild så det kanske beror på det. : )
  Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *