Happy valentine mina kära bloggisar !

Allmänt


Bild från min favorit Bjørg Thorhallsdottir.

Jag hoppas att du njuter din alla hjärtans dag och att du blivit bortskämd med kärlek idag 🙂

Mitt hjärta somnade plötsligt efter den låååånga resan så den valentine present jag gjort iordning till JIG får vi ge honom imorgon. Själv fick jag underbart vackra röda rosor som förgyller soffbordet här hemma nu.

Om 20 min kickar melodifestivalen igång igen och jag får nog sitta på golvet och titta om jag ska klara att hålla mig vaken för shit vad trött jag är…. För mig är ju klockan 01.40 nu och det känns… 😉

Önskar dig en fab schlager kväll !

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Happy valentine mina kära bloggisar !”

 1. Detsamma till dig =O) Hur tror du det går?

 2. Anna says:

  Detsamma till dig! Hoppas på Måns här!

 3. Louise says:

  den var riktigt fin!:)

 4. IRENE <3 says:

  Detsamma till er!!!

  Visst var Måns snygg?!? Han är ju min ideal man fast + 10 år.

  Du har säkert somnat redan, men jag undvek mitt jetlag tack vare buisness class, sov hela tiden! Fast jag anade på era bilder att ni också flög det så du kanske njöt utav champagnen istället? 😉

  KRAM

  Irene

 5. Tobias M says:

  Fin blogg du har!

  HOppas du haft en underbar dag! 😀

 6. Anne P says:

  hej! jag undra bara varför JIG inte följde med till Thailand? Känns ju lite taskigt… Och varför inte bara du kunde ge JIG presenten själv? Man brukar ju få alla<3dag presenter på den dagen 😉 det är ju din man, inte Johannas. Och man ska passa på att rå om dom som man älskar mest under just alla<3dag. Och ni var i Thailand, utan honom på hans födelsedag! Känns som man blir lite illa behandlad. Men ni verkar vara en lycklig familj. Glöm inte bort din man bara! Happy valentine!<3

 7. Anne P says:

  hej! jag undra bara varför JIG inte följde med till Thailand? Känns ju lite taskigt… Och varför inte bara du kunde ge JIG presenten själv? Man brukar ju få alla<3dag presenter på den dagen 😉 det är ju din man, inte Johannas. Och man ska passa på att rå om dom som man älskar mest under just alla<3dag. Och ni var i Thailand, utan honom på hans födelsedag! Känns som man blir lite illa behandlad. Men ni verkar vara en lycklig familj. Glöm inte bort din man bara! Happy valentine!<3

 8. Trude says:

  Anne P: Jag kan inte låta bli att lägga mig i;). Självklart fick JIG lov att följa med men han kunde inte på grund av hans jobb tror jag att det var. Du tror väl inte på fullaste allvar att han blir utestängd ur familjen?;). Det många glömmer är att han inte vill vara en del av bloggen och därför skriver inte AnnaStina så mycket om honom eftersom hon respekterar hans beslut. Så det är ju klart att hon inte glömmer bort sin egen man så du behöver inte vara orolig:). Angående presenten (nu gissar jag bara) så tror jag att det blir mer speciellt ifall Johanna är med och ger sin pappa en present som är från de båda. Förresten, JIG är en vuuxen man och jag tror inte att det gör honom något att fira sin födelsedag lite i efterskott;).

  Förlåt att jag la mig i men det kliade i fingrarna. Nu kanske jag har helt fel i det jag skriver eftersom jag antagligen vet lika lite som du men det är så lätt att döma andra när man inte vet vad som ligger bakom…

 9. Trude says:

  Välkommen hem till Oslo igen!:) Hoppas att hemresan gick bra och att ni myser riktigt alla tre nu:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *