HAPPY VALENTINE´S DAY!

Alla Hjärtans Dag Allmänt

 

Happy valentine´s mina kära bloggvänner! 

Nu hoppas jag att du njuter en extra kärleksfull dag strösslad av lyckliga stunder! Jag är så otroligt lyckligt lottad som har just DIG som min bloggvän och jag skickar all världens kärlek din väg idag på Alla Hjärtans Dag! Kom i håg att du är helt fantastisk och att du förtjänar att vara riktigt, riktigt lycklig!

Jag och Johanna har precis ätit en väldigt sen taco middag med ballonger och blommor omkring oss och den här dagen gick så fort att jag inte har fått fotat så mycket men jag tar igen det i morgon och bjuder på bilder från dagen då för nu ropar sängen på mig…zzz… och jag kommer att somna med ett extra stort smil för mitt hjärta är så fyllt av kärlek.  Åh tänk ändå vad härligt det är med såna har dagar som sätter guldkant på vardagen! jag älskar det! 🙂

 

Min världens bästa älskling la upp den här bilden av oss igår på sin insta story eftersom det var morsdag i Norge. Jag är verkligen så otroligt heldig som får vara din mamma Johanna! Älskar dig mer än ord kan beskriva.

 

Önskar dig en lovely avslutning på dagen och en riktigt god natts sömn!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

49
Kategori: Alla Hjärtans Dag, Allmänt | 1 Comment

One response to “HAPPY VALENTINE´S DAY!”

  1. Lotta says:

    Vilket gulligt foto – tänk vad tiden går! Ha en fortsatt fin vecka. KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *