HAPPY VALENTINE´S DAY…!

Allmänt

 

Glada alla hjärtans dag mina kära bloggvänner! 

Ja, kärt barn har många namn och i Norge säger vi Valentines Dag idag men i Sverige så säger vi Alla Hjärtans Dag. Same, same but different och det är så underbart härligt med en dag då kärleken får vara i fokus. Speciellt nu då världen är så stökig och nyheterna så obehagliga, då behöver vi verkligen all kärlek, mys och happiness som det bara går att få.  Och jag sitter faktiskt fortfarande kvar vid middagsbordet, trots att klockan är 22.25, för det blev sen hämtning av take away (det var 1,5 tim väntan i kväll….) men ljusen är tända och jag myser verkligen där jag sitter med chill lounge musik i bakgrunden.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du också njuter dagen!? och att den är fylld av kärlek, happiness, lyckliga stunder och feelgood.

 

Dagens startade med att att jag väckte J med den här ballongen och sen dukade jag upp med dessa presentpåsar till frukost. 

I eftermiddag fick vi plötsligt de finaste presenter av bästa vänner på dörren och sen åkte vi och levererade gaver till dom på väg till take away. Jag älskar verkligen dagar som dessa då vi kryddar vänskapen med kärleksfulla kort och presenter.

 

 

 

 

Middagsdukningen…  

 

 

 

Njuuuut kvällen vidare!

Love is in the air!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

56
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “HAPPY VALENTINE´S DAY…!”

  1. Lena says:

    Så fin och inbjudande dukning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *