HAPPY WEEKEND!

73a10a62a96ddda224e2adf12ec9b2c0

Happy lördag kära bloggvänner! 

Efter en pang start på helgen igår med JIG som presenterade sitt jobb för Johannas klass, godisshopping, bubbles med en FAB vän, middag + basket (BC Luleå vann stort över Umeå, typ utklassning, härligt att se!) och till sist ett glas tillsammans med kära moster + mann som ankom Luleå sent igår kväll i lobbyn på Clarion hotel så har vi en minst lika fullspäckad lördag framför oss så – jag är på väg ut nu…. Det startar med lunch hemma hos min pappa, fortsätter med basket (oh yes, idag igen! det är damerna som spelar och det är barnens dag med massa happenings) och sen avslutas dagen med middag hemma hos mamma.

Och jag har BÄSTA nyheten!!!!

Jag är inne på instagram igen! Tack vare min bästa Jonas! Wohoooooo!!!! så idag kan jag äntligen börja posta bilder både där och här igen. LYCKA!!! 🙂

IMG_3072-640x640

En sista gammal bild innan jag börjar lasta upp nya och häromdagen åkte de här favorit tavlorna äntligen upp på väggen här i Luleå. Ska visa bild av det så fort jag är au jour med alla pics från senaste veckan.

Nu njuter vi den här vackra soliga lördagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY WEEKEND!”

 1. Jezza says:

  Hoppas ni haft en fantastiskt fin helg och så härligt att instagram strulet har löst sig 🙂

  Stor varm kram
  //Jezza

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Jezza! 🙂 Helgen var riktigt festligt, härlig & kul! och ja, det känns underbart att vara inne på instagram igen!

   Önskar dig den bästa starten på veckan!

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *