HAPPY WEEKEND…!

Allmänt

Gooodmorning!…

… time to rise and shine mina fina bloggvänner!

Solen strålar från en klarblå himmel och det ska bli +22 grader idag, mitt absoluta favorit septemberväder! Och det passar så perfekt idag då jag ska iväg ut och fixa en ganska lång To Do list inför J´s take off. Så är väldigt tacksam över att mitt favorit shoppingcenter öppnar redan kl. 09 så att jag strax kan sticka iväg och checka av några viktiga saker.

Sen ser jag sååå mycket fram emot i kväll då vi ska på Carola! Min kusin Stefan spelar trummor i hennes band och har turnerat med henne sedan hennes 40-år som artist firande startade så jag ser lika mycket fram emot att se honom bakom trummorna som Carola vid mikrofon! Det kommer att bli en fantastisk afton! Har kanske någon av er varit på någon av hennes shower? Vad tyckte du? Dela gärna!  Och igår kväll mötte vi upp Johannas värdfamilj som hon ska bo hos i höst på Zoom. Åh det var så fantastiskt fint att få prata / se dom “live” så nu känner vi oss trygga på att J kommer att få det väldigt bra under sina månader i England. En skön känsla för både mig och JIG.

Och jag gissar att det är fler än jag som ska ut på shopping idag så här kommer lite inspiration som jag fångat upp de senaste dagarna då jag varit runt i butiker… Enjoy !

 Jag älskar den här fräscha utställningen hos H&M Home! och då jag fick se de rosa underbara asiaterna så köpte jag de direkt och har redan hunnit duka med de ett par gånger här hemma.  Jag gick även för den randiga kaffekoppen till gäster som gillar kaffe (själv dricker jag inte kaffe, tycker inte om det).

Ännu är det inte försent att ge någon du tycker om en “Back to school / Back to office” present. Passar perfekt om du tex är bortbjuden i helgen. Och ett tips är det här fluffigt fina pennfodralet som du fyller med fina pennor och ett sudd som gör mottagaren glad ! Jag hittade allt hos Nille.

 

Önskar jag dig en riktigt, riktigt härlig lördag fylld av happiness! Och du, lägg bort telefon en stund idag och var närvarande i nuet… dagarna går så fort och vi missar så mycket när vi lägger fokus på en skärm…

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

37
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *