Happy weekend!

Jag älskar stilen… very glamorous…

Fånga solstunderna, krama familj & vänner, flörta, ät glass, drick cava, spis god mat, grilla, lyssna på bra musik, bläddra i magasiner, dansa… It´s weekend darlings!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Happy weekend!”

 1. Stella says:

  For et flott bilde ! Digger kjolen…er det et reklamebilde ? Vet du hvilket merke kjolen er ?
  Kos deg med deilige sommerdager 🙂
  Klem

 2. Erika says:

  Jag skulle vilja se bilder från din garderob. Undrar hur jag ska organisera den på bästa och snyggaste sätt. Tycker du att man ska ha kläderna efter färgordning eller stil tex sportig, gåbort, arbete eller kanske efter klädesplagg tex byxor för sig, kjolar för sig och tröjor för sig?

 3. Johanna says:

  Tack för en inspirerande blogg! Undrar vilken storlek du har i din superfina French Connection klänning som du visade i ett tidigare inlägg? Undrar hur dom är i storleken?

 4. Ida & Nike says:

  Hej rara! Precis den klänningen köpte jag i Karibien på vår semester i julas, jag hade den då vi var på WhiteParty på Nyårsafton 🙂

  Men du, jag försökte ringa dig för att meddela något super kul!!

  Kram!

 5. Happy week end önskar jag dig!
  kram
  sanna

 6. Stella says:

  Til Ida & Nike,
  Kan du si meg hvilket merke kjolen er da ?
  Du er heldig som fant den på ferie 🙂

 7. gizmolina says:

  Tack för härlig feedback girls! 🙂 Jag hittade bilden då jag surfade runt häromdagen… hamnade hos ett magasin för St.Barths i Karibien och där var den.. ska se om jag hittar tillbaka till den så att jag kan checka märke !

  Ida-
  Min mobil är trasig så jag kan inte svara i den.. tokigt ! (du hör inte mig men jag hör dig). Men nu blir jag ju SÅ nyfiken! send mig en sms eller ring och lämna medd på mobilsvar så ringer jag tillbaka pronto !

  HAPPY söndag sweeties!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *