Happy weekend!

Allmänt

Dagens reminder.

Happy weekend sweeties !

Vi har värsta vår vädret här i Oslo och det känns bara helt looovely ! 🙂  Jag står i butiken (har öppet kl. 12 -16) och snart kommer mormor & Johanna hit innan lilla J ska iväg på kalas. Sen, då jag stänger, tror jag att jag ska ta med mig mormor en sväng på B&M innan jag ska hem och fixa mig inför kvällens festligheter. Och nej, det blir ingen Mello på mig i kväll istället ska jag på en fest med tema ROSA så jag känner på mig att det blir en FAB afton ! 😉  och på tal om rosa, så här såg min lilla J ut igår då vi gjorde ett “after dagis/jobb” stop på Olivia:

Mössa Soup Store, jacka Moncler från Zimba, tights Zara, Ugg´s från Zimba också lånade hon mina solbriller från Marc Jacobs.

Önskar dig en fantastisk lördag och en riktigt festlig Mello ikväll! Blir spännande att se vilka som går vidare till Globen…. !  vilka håller du på??  jag räknar med att Jonas håller mig uppdaterad på sms  😉 eller shit, han är ju i Thailand ?! ja, ja, jag får se fram emot reprisen !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Happy weekend!”

 1. Camilla says:

  Hej A-S!
  Vilken kul dagens pá lilla J!!!
  Ja, ta med mormor pá Bölgen och unna er nát gott och kanske lite bubbel – det hade jag gjort om jag hade haft min mamma här hos mig.
  Den festen ikväll KAN ju inte annat än bli lyckad för Miss Pink Gizmolina!!!
  Have fun fina du!!
  Kram
  //c

 2. Jonas says:

  I kväll blir det live från Phukets barer.. eller i kväll, det blir rapport kvällstid här, eftermiddag hos ER. Må bäste man vinna även här!

  Kram socker!

 3. Annalena. says:

  Hej svejs!

  Kopparna blev väldigt bra…Have a nice time!!
  Ps.Rosa äger..tjohoo..
  Tjingeling Annalena..

 4. Vicky says:

  Vilka fina örhänge! Vad är det för märke?

 5. Jennifer says:

  Det lät skoj med fest, ha det riktigt roligt! Kram Jennifer

 6. Hihi skulle precis kika in och önska en härlig mellokväll!

  Ha istället en härlig rooosakväll <3

  Puss & Kram!

 7. Lena i Uppsala says:

  Go´kväll!

  En afton i rosa – låter som en fest för Dig! Hoppas du bjuder på fina bilder här sedan. Ja, du kvällens mello lir nog spännande och jag vet inte riktigt vad jag ska heja på… Vad sägs om Torsten Flinck och Bananen till final… – eller NOT!!! När är det du drar till Thai? Jag har 19 dagar kvar…lovely.

  Ha en härlig kväll i rosa och sprid ditt glitter – här ska chips och ostbollar fram till kvällens melloafton.
  Kram
  Lena

 8. LIFE by TESS says:

  Fina lilla Johanna och de blingiga örhängena såg ritkigt fina ut de också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *