HAPPY WEEKEND!

happy-saturday-quotes-and-messages

Mina kära vänner! 

Förlåt min tystnad igår. Jag var så fokuserad på att få foten till röntgen… + att jag fastnade i det vackra prins Alexander dopet innan jag åkte iväg. Och sen då jag var färdig på sjukhuset (det gick hur fort som helst! fick komma in före tiden och var färdig på 5) så sladdade jag förbi XXL för att ta en titt på Kygo Life kollektionen som äntligen är på plats i butik. Shoppade en snygg tee + keps (jodå, jag får så klart plagg av JIG men var lite ivrig…) och sen hämtade jag upp darlingen som varit på matmarknaden som pågår i stan tillsammans med en klasskompis innan jag satte igång med middagsfix och kl.18.30 kom mamma, Hans och min bror hit på middag.  Vi firade Hans som fyllt år och hade en riktigt, riktigt trevlig kväll. Men – jag märker att det tar på krafterna att ha ont så jag slocknade på sjeselongen då gästerna gått hem och vaknade mitt i natten med min mac på magen för jag hade så klart tänkt blogga. Men ja, John Blund kidnappade mig….

Anyway – nu njuuuuuter vi en soft lördagsmorgon men ska snart göra oss klara för att åka in till stan. Darlingen ska på Pokémon Go walk och jag känner mig i shoppingmodus så jag ska försöka gå en liten sväng på stan men tveksamt om jag fixar det…. Nyckeln är att hitta en parkering väldigt nära dit jag ska. Eller! att hyra en rullstol och glida runt i den…. Ha, ha! 😉

14333206_10153789197935796_9079363386770893589_n

Snapshot i sovrummet på morgon.  Jag är forfarande på jakt efter den perfekta sänggaveln men hittar inte the one… och tro mig, jag har googlat som en tok och varit inom typ alla webshopper som finns i typ 1 års tid nu så med andra ord hade jag kunnat special beställa den jag verkligen ha för med facit i hand så hade det gått fortare. Hopplöst… !   Och – jag har tidigare efterlyst tips av er som jag fått och det är jag SÅ tacksam för!  men – tipsa mig gärna på nytt! det jag söker är en hög tygklädd i off white som har “knappar” (vet inte vad det heter? du vet då många knappar i samma tyg är intryckta så att det blir ett mönster…).

Nej, nu måste jag slänga ihop lite lunch är innan vi ska iväg. Blir grillkorv med bröd. En Johanna favorit. Och ang. foten: det tar upp till 10 dagar innan jag får svar på röntgen så jag får helt enkelt halta runt en bra stund till…

Önskar dig en riktigt härlig lördag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “HAPPY WEEKEND!”

 1. Tina says:

  What?! Vad är det för röntgen? Hade nått varit brutet skulle du ha hänvisats till ortopedakuten för åtgärd direkt. Ring din VC på måndag och få muntligt besked. Brevsvar är olidligt långsamt och omodernt

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Tina! Jag har varit till en ortoped och det är via honom som jag hamnade på röntgen. Nu har jag fått svar och man utesluter inte helt att det är en stressfraktur men – jag slipper gips och har fått order om att vila foten så mycket jag kan. Läkningstiden är 5-8 veckor och jag har även fått kryckor så att jag kan avlasta foten då jag har som mest ont. Så – jag har verkligen fått den allra bästa vården och är otroligt tacksam för det! 🙂

   Önskar dig en underbar söndag fylld av härlig avkoppling! Kram!

  • gizmolina says:

   Åh den var riktigt fin! 🙂 så – tusen miljoner TACK för tipset Hanne!

   Önskar dig en magisk söndag fylld av lyckliga stunder! Klem!

 2. Pia says:

  Men vaddå vad är det för läkare du hamnat åt röntgen kan man se på dagen. Tänk på de som brutet en arm de behöver inte vänta 10 dagar. har inte basket (visst är Jig med i styrelsen) egna ortoped läkare som du kan kontakta. Och är det stressfraktur så får man inte gå på foten fattar inte varför du inte fått kryckor för avlastning.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för omtanken Pia! 🙂 Jag har varit till en ortoped och har fått den allra bästa vård. Fick besked från röntgen igår och de kunde inte se någon fraktur på bilderna men – jag har fått order om att vila foten så mycket jag kan och läktiden är 5-8 veckor. Har även fått kryckor så att jag kan avlasta foten då jag har som mest ont vilket känns väldigt bra!

   Njut din söndag och tanka energi inför veckan! Kram!

 3. Emma says:

  Mille notti har fina. Väldigt fina tycker iaf jag. Kolla dem om de kan vara någpt. Har ju nätshop med 😉
  Krya på lilla foten! Kram

  • gizmolina says:

   Åh ja, de har många fina! Har varit inom deras sida men ska ta en till titt. Har för mig att det var priset om var stoppade mig… ? men som sagt – ska checka så tusen miljoner tack för tipset Emma! 🙂 och tack snälla för krya-på till foten.

   Önskar dig den bästa söndagen ! Kram!

   • Emma says:

    Kan mycket väl förstå att priset stoppar en. 🙂 men ibland är de ju på kampanj. Njut söndagen och du får väldigt gärna blogga kalasbilderna snart! Längtar efter ett glittrigt inlägg! 😉

    Kram

    • gizmolina says:

     Åh jag ska blogga kalasbilderna i kväll! 🙂 Har lite dåligt samvete för att jag inte gjort det…. orsak: det tar några timmar och den tiden har jag tyvärr inte hittat i veckan…. Men som sagt : i kväll händer det!

     Njut din kväll! Kram! 🙂

 4. SivI says:

  Huff da, 10 dager hørtes veldig lenge ut. Slitsomt å gå slik med vondt. God bedring og prøv å slapp av litt 🙂 Ønsker deg og dine en fortsatt fin lørdag 🙂

  Klem

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för god bedring och omtanken! Ja, 10 dagar kändes som en e.v.i.g.h.e.t. i fredags men som TUR var så har jag redan fått svar! Läketiden är ca 5-8 uker och jag har fått order om att vila foten är det som gäller nu. Också har jag fått kryckor för avlastning vilket känns skönt.

   Önskar dig en söndag fylld av härlig avkoppling! Klem! 🙂

 5. Yvonne says:

  Stort krya på dig (tycker också det verkar konstigt att vänta så länge på röntgensvar). Tips det här med sänggavel, har en tygklädd Hästens rutig i blåvitt som inte ser speciellt fräsch ut efter några år, har haft hem en speciell fackman som har rengjort denna lite bättre blev det men bara lite, skulle nog inte köpa en gavel av tyg med facit i hand…. kram Yvonne

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k för krya på och omtanken Yvonne! 🙂 Och tack för tipset ang. sänggavel. Ja, det är nog inte så praktiskt med en klädd gavel men vi har en i off white i Thailand och den har ändå klarat sig ganska bra… Men förstår verkligen dilemmat då man vill rengöra den och den inte blir fräsch… så ska absolut ha det i tanken då vi väljer vilken vi ska gå för.

   Njut din söndag och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

 6. Åsa says:

  Dessa bygger sängarna/gavlarna från grunden… http://elitesangar.se/?p=1
  Inte så jätte mycket på hemsidan, men jag har bläddrat i en katalog från dom och det var himlans mycket fint!
  Ha en bra start på veckan och hoppas foten blir bättre snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *