HAPPY WEEKEND SWEETIES!

Allmänt

Några utvalda favoriter i min webshop just nu: tröja från Odd Molly, jeans Line of Oslo, jacka Odd Molly, nagelack Deborah Lippmann (har mängder av olika färger i butiken, ska fylla på i webshopen….) och tavlan från Flowerbeach är ett perfekt present-tips (har många olika i butiken i Vibesgate). 

Goooodmorgon & happy weekend sweeties!

Klockan 07.28 vaknade jag en av veckans 2 dagar då jag har chans till sovmorgon….men det gjorde inget för det betyder att jag snart kommer mig i väg till IKEA !  Innerkuddar står på listan så att jag kan fylla de super duper fina kuddfodralen som jag fått in från Line of Oslo (pics kommer) också behöver vardagsrummet nya orkidés för det finns inget som ser så tråkigt ut som orkidés som blommat ut….och jag är helt kass på att få dem att blomma om.  Lyckas du med sånt?  ge mig tips i så fall !  😉

Det kanske var tandfen som väckte mig föresten? för hon har nämligen varit här i natt.  Vet inte vilken tand i ordning som ramlade ut ur J´s mun i går?  men nu har hon 2 söta gluggar nere.  Det händer så mycket för henne nu, plötsligt kan hon klockan (inte läge att komma föresent till AKS längre) och häromdagen lärde hon sig plötsligt både mitt + JIG´s tfn.nr. så nu ringer hon varje dag både hit och dit. Sött med små steg framåt… !

Och på tal om att ringa… kommer du ihåg då man ringde från en sån här när man var ute på vift?  Inga mobiltelefoner i sikte då inte... 😉

Ska ta och hoppa i duschen nu så att jag kommer mig i väg så jag önskar dig en underbar lördag fylld av lyckliga stunder och idag tävlar föresten Therese Johaug i VM på ski så vi håller alla tummar vi har för henne här hemma !  (du såg kanske henne + JIG i Se & Hør i går?). Och prinsessan Estelle fyller 1 år idag, stort G.R.A.T.T.I.S. till henne !!!

Men jag höll ju på att glömma…. Army of Lovers är med i Mello i kväll. Oh my! Detta blir intressant! 😉

PuSs & kRaM!

P.S har öppet butiken i Vibesgate.15 kl.12.00 – 16.00.

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY WEEKEND SWEETIES!”

 1. Titti says:

  Få se hur Melodifestivalen blir ikväll…har inga större förhoppningar…!!??
  Kommer ihåg när jag jobbade som au-pair i London för många år sedan…då ringdes det lite då o då från telefonkiosker!
  Spännande i skidåkningen!!
  Kram Titti

 2. Elisabet says:

  Härliga kläder och så härlig sprudlande energi du alltid delar med dig av! Ha en bubblande “Mello-kväll”! Kram från Stockholm

 3. Cessan says:

  Mitt lilla orkidé tips! Jag har köpt konstgjorda orkidé stänglar som får pryda i väntan på att de blommar igen. Det finns riktigt fina i tyg som ser ganska verklighetstrogna ut 🙂

  Army of Lovers blev ju ingen jätte succé i Mello i kväll… Däremot Alcazar!!! I love them!!

  Kram Cessan ❤

  • gizmolina says:

   Tack för ett super tips ! 🙂 och ja, shit alltså, Alcazar borde ha varit med i tävlingen för deras musik är hur Mello som helst !!! Love it ! Njut din kväll och happy new week ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *