Happy working lördag!

Allmänt


Oss idag. Jag har på mig tights från Wolford, långt linne från Filippa K, topp Splendid och halsband Bvlgari. Johanna provar mitt fina halsband som jag fick i julklapp (ska visa de på egen bild senare) också har hon på sig sin fina klänning / kjole från MyCinnamongirl

FÖRLÅT min frånvaro idag. Jag blev uppe till närmare 04.30 i natt och sedan väckte Johanna mig runt 05.30 . Som tur var somnade vi båda om fort men så väckte hon mig igen strax före kl. 07 och då skulle jag egentligen stiga upp men jag lyckas somna om och FÖRSOVER MIG ! och vaknar inte förren kl. 09.15 och kl. 10.15 skulle fotografen komma och jag hade en hel del att fixa innan….. ! Så – jag kan väl utan överdrift säga att det blev lite stressigt 😉


Idag fotograferades 2 rum här hemma till det uppdrag jag jobbar med.

Men allt gick bra och jag var klar när de ringde på dörren och sedan har det fotograferats här hemma fram till alldelens nyss så nu kan jag pusta ut och lägga benen högt och VILA  🙂 Johanna somnade så fort de gått och jag känner att jag nog också somnar om jag sätter mig så jag ska ta och äta lite frukost (!) innan jag landar i soffan.

  
Idag har vi möblerat om både här och där och Johanna tyckte att det var jätte spännande att hjälpa mig att bära saker. Fast mest spännande & kul var det så klart att ligga i en av spjälsängarna och leka "bebbe" 😉

Hoppas att du njuter din lördag ! Jag ska berätta mer om vår dag senare.  Och just det ja, du missar väl inte TÄVLINGEN?! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 29 Comments

29 responses to “Happy working lördag!”

 1. bambi says:

  Oj, man blir väldigt nyfiken på vad uppdraget är för något!! 🙂

 2. kaitlin says:

  Hej!

  jag ska lägga ner flera tusen på mitt hår snart, extentions och färgning, jag vill ha DIN och ALLA SOM LÄSER DETTA'a åsikt om vilken hårfärg jag ska välja.

  tack för din åsikt, ha en toppen dag.

  xoxo kait

 3. Engla says:

  Åh vad spännande! Jag förstår dock inte hur du klarar dig på så lite sömn. Jag blir som en zombie om jag inte får sova mina 8 (!!!) timmar 😉

  Den fina klädhängaren med stjärna upptill bredvid spjälsängen är så fin, var är den ifrån? (Om du får avslöja det)

  Hoppas ni haft en fin jul!

  Kramar

 4. J says:

  Hej!

  Jag vet inte om jag missat något men jag är VÄLDIGT nyfiken på vad du har för yrke?

  Du verkar ha ett underbart jobb!

  Fortsatt trevlig helg!

  Kram

 5. Emelie says:

  Hej! jag är också lite nyfiken på vad de är du jobbar med?, vad är de du gör när du sitter uppe halva nätterna? 🙂

 6. Kul med ditt projekt, spännande… Hoppas vi får se bilderna sen… Ha nu en mysig kväll och hoppas att du får sova ut lite i natt!

 7. mini says:

  hoppas ni haft en underbar jul! bilderna hemifrån er är alldeles ljuvliga, som att öppna den mest inspirerande hem magazinet! jag har sagt det förr och jag säger det igen, behöver du en vindsvåning i sthlm till dina uppdrg så är du varmt välkommen till mig och min lille pris 🙂 skön kväll till dig! mini

 8. Mia says:

  Har du handlat något på mellandags-rean då? 😀

 9. Maya F says:

  http://www.youtube.com/watch?v=uimxvmlz1BA

  Kolla in på youtubes abba felicidad ( happy new year spansk version)

  -Tänkte på din lägenhet !

 10. Hilde says:

  Har du begynt som stylist kanskje, her styler du jo et gutterom for fotografering:-) Og siden du har vært hos pr-byråene i Oslo, der er det jo møbler og stæsj også:-)

  Snuppa her har det samme dukkehuset som Johanna fikk fra Le Toy Van…supersøtt:-)

 11. Marie says:

  Smart med klockorna! ^_^ Väldigt snitsigt faktiskt.

 12. Fina saker i pojkrummet. Klädhängaren är ljuvlig likaså elefanten på väggen 🙂

 13. Mia says:

  Vilken mysig blogg gillar

 14. Lotta says:

  Vadå pojkrum?

 15. nt says:

  woow, va spännande 🙂

 16. Kristin says:

  Hei! Kan jeg spørre om hvor den fine stumtjeneren er fra? Den som er med på det siste bildet med Johanna liggende i sengen? Den skulle jeg kunne tenkt meg 🙂

 17. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på dig du UNDERBATASTE!

  Sitter här och ser på alla underbara bilder från eran julhelg och ni är baraaa så finnna du och din dotter.Vad härligt att hon blev frisk inana jul.Om allt som fotas i eran lägenhet skall komma i någon tidning vi ej har i svergie så vill jag beställa en av dig. Du gör mig så lungn och glad AnnaStina tack för att du finns och att du är den du är.

  BAMSE KRAM Madelene

 18. Maja says:

  ush jag hatar att försova mig!

 19. Linnea says:

  men gud, bilden med julgranen var ju bara så underbar! så himla mysigt med ljusa kulörer

 20. Madeleine says:

  Älskar Ert hem, det är så underbart fint=)

  Sköt om Er. KRAM

 21. Hanna says:

  Jätte fint hem! Och vad söta ni är, du och din dotter 🙂

  Kramar på er

 22. oil crisis says:

  Hi visit my blog abour oil crisis Thanks

 23. Ohh very much thanks admin

 24. Hello there, I ran across your web site in a new directory of websites. I dont know how your web site came up, must have been a typo, Your site looks good. Also i wished to take your rss feed but i couldn’t. Don’t know why!!?

 25. film izle says:

  good quality post thanks

 26. Ohh very much thanks admin

 27. Domates says:

  How are You? I just adore eating vegetables especially patatos , Bye bye!

 28. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Check my website turk ko.

 29. homepage says:

  My friend and I have been quarrelling concerning a problem identical to this! Now I know that I ended up being correct. Thank you for the information and facts you posted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *