Happy working mama!

Allmänt


Jag hade gärna suttit bakom det där skrivbordet…   men där sitter Anna Wintour som är legendarisk chefredaktör för amerikanska Vogue. Och det är från henne som man hämtat inspirationen  till filmen "The devil wears Prada". Måste föresten se om den filmen en dag snart. SÅ bra !

Tjohooo ! Johanna sover och jag jobbar på för fullt här. Jag visste väl att dagen skulle bli bra trots allt 🙂  ååå vad jag älskar att jobba !

" The key to success: follow your heart! "

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Happy working mama!”

 1. jenny says:

  Ja visst är den bra 🙂 Ska nog allt med kolla på den snart igen..Ha en bra dag!

 2. camilla y says:

  Hej vännen!

  Hoppas att Johanna kryar på sig. Du är världens bästa mamma och inspiratör.

  Kram Camilla

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Jenny-

  Ja, den kan man se många gånger ! Önskar dig också en bra dag ! Kram 🙂

  Camilla Y-

  TACK min kära vän! Nu gjorde du mig otroligt GLAD !! 🙂 Vi måste verkligen ringas en dag snart, saknar dig och längtar till vi ses i Thailand. Önskar dig en underbar dag och glöm aldrig att du är fantastisk ! Kramar ! 🙂

 4. Charly says:

  Vilken dröm! Men det är ju sant, följer man sitt hjärta och arbetar hårt kan de allra högsta önskningarna gå i uppfyllelse.

 5. Emma says:

  haha det visste jag inte att det var! Vad roligt.. Jag älskar Djävulen bär prada. en underbar film!

 6. Ulrica says:

  Visst är filmen bra, men måste vara "tråkig" och säga att boken är bättre ;-). Och det skulle va kul att veta om A.W är i närheten så bitchig som hon porträtteras där …

 7. Anna says:

  Skönt att du får lite gjort 🙂 trots dålig prinsessa. Själv har jag jobbat på med vårt julpaket från Petrified in Pink och jag blev så nöjd med resultatet, kika gärna in hos mig om du är nyfiken på hur vårt julkort blev 🙂 Har du förresten ngt bra tips på ngn FAB mysdress till min make, såsom det finn juicy och odd molly till oss tjejer? Kramar ANna

 8. Linnéa says:

  Hej 😀 Kollar in här för första gången! Kram

 9. stinis says:

  om man ändå var så duktig och framgångsrik 🙂

  drömmer mig bort

 10. Sarah says:

  Hej! Vad tycker ni, blogg.se eller devote.se ? Vilket är bäst? Kommentera på min blogg.se http://Sahris.blogg.se

 11. smet says:

  du verkar vara en sån som verkligen tycker om livet, blir lite avundsjuk på det!

  men fortsätt så :>

 12. Tina says:

  Det ar verkligen sant, foljer man sitt hjarta och arbetar hart sa gar de allra hogsta onskningarna i uppfyllelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *