Har ater vi.

Allmänt

168397-2411
Jag ar jatte nojd med bilden pa Johanna 🙂

Phuket kl. 11.40 mandag fm.

Nar vi inte sitter ute och ater (som vi oftast gor..) sa sitter vi har inne och myser. Stolarna kopte vi pa "Index" och de ar egentligen i brunt skinn men sa fick jag "intercraft" att sy jatte fina vita overdrag sa nu ar jag jatte nojd med dem 🙂

Oj, nu kom min taxi kille och sa att vi maste aka. Jag forsoker aka hit och blogga mer senare idag! 🙂 sa vi ses om ett tag igen! 🙂

Jag onskar dig en UNDERBAR mandag och en perfekt start pa denna nya vecka! och inte bara ny  vecka – det ar ju dessutom ny manad sedan jag bloggade sist sa: HAPPY februari!!!

Bloggar mer sen!

Kramar fran ett fantastiskt underbart harligt Phuket ! 🙂

Kategori: Allmänt | 36 Comments

36 responses to “Har ater vi.”

 1. Titti says:

  Verkligen jättefint ni har det!Ser fräscht och bekvämt ut! Hoppas ditt bloggande fortsätter med så här mkt nytt varje dag nu då!!!
  Hälsningar Titti

 2. Malin says:

  Superfint i ert hem, verkligen! Vad kul om du kan börja blogga mera igen. En sak som jag ännu inte har förstått är varför du har flyttat till Thailand?? (ok, vädret osv. men finns det någon “riktig” orsak)?

 3. Pethra says:

  Åhh vad snyggt och stilrent! Hoppas ni får en härlig dag!

 4. Anne_K says:

  Så härligt med interiörbilder! Det ser så skönt om ombonat ut. Jag hoppas det ger den avkoppling ni så väl behöver!

  Underbart armband på tidigare bilder. Det blir en fin present till Prinsessans gudmor. Tack för alla bilder på inköp, jag får så många ideer!

 5. Nettis says:

  Tjohooo…. Jag är så glad att du nog är tillbaka igen och matar oss med lite inspiration, för det är verkligen vad jag får när jag läser din fina blogg.. Jag hoppas verkligen att ni njuter av varje sekund och shops until you not drops…
  Var rädd om dig och massor av kramisar från Nettisen.

 6. Hanna says:

  Å vad kul att läsa att ni har det bra! Och gud vad FINT ni har det i er lägenhet, jag älskar den stilen med mörkt trä, vita väggar och vita fräscha tyger- superfint! När jag läser om hur härligt ni har det i Thailand så längtar jag ännu mer efter vår resa i november – det lutar åt Phuket. TACK så mkt för tipsen jag fick, har kollat upp bla Bangtao Beach o det verkar jättebra! Dags att boka snart. Ta hand om er! Kram/Hanna

 7. Anna says:

  Superfint ni har fått det hos er! Hoppas ni njuter en massa av solen och värmen, här är det minusgrader 🙁 Kram, Wedding-Anna

 8. Erika says:

  Bor ni nere i thailand eller det är bara för en lite kortare tid som ni är där? 🙂 ser supermysigt ut iaf!

 9. Joysan says:

  Supersnyggt! :o)…Om de är sol i Thailand så får du gärna skicka lite till kalla Sverige :o)…

 10. Sofia says:

  Åh så härligt med sol och värme!!

 11. Hej på er! Snyggt Anna-Stina, du är duktig som hittat så mycket snyggt där nere att inreda
  med. Blandningen av det vita krispiga mot det mörka träet är läckert. Ett par vänner till oss bodde i Hong Kong ett par år och gjorde som ni, beställde en hel del hos de lokala hantverkrna och det blev en snygg blandning av asiatiskt med skandinavisk touch. Som jag skrev tidigare, “Lexington goes Thai”! 🙂 *kram*

 12. Hej!
  Åh vilka härliga inlägg du har gjort nu 🙂
  Allt ser underbart ut som vanligt!
  Gud så snyggt ni har fått det i lägenheten!
  Jag tror jag flyttar dit nu , haha!
  Kram!

 13. Madde says:

  ser superfint ut!
  Hoppas att ni njuter av solen..
  Fast här lyser solen idag..
  Ha det gott

  MVH Madde

 14. Tess says:

  Det här börjar bli äckligt. Följer din blogg så intensivt att jag tror att jag känner er 😉 Haha. Inatt drömde jag om att jag fick komma och hälsa på er i Thailand. HAHA!

 15. Lissan says:

  Ni har det SÅ fint!!!

 16. Jen says:

  Va fint ni har fått det. Mina föräldrar har också hus i Thailand och det är så kul för dem letar också inredning till sitt hem som ni.

  Din blogg är fantastisk. När jag hittade din blogg så fastnade jag direkt. Jag läste igenom hela din blogg. Läste och läste så ögonen gick i kors 🙂 Men det var det värt. Jag blir så inspirerad av dig, era två fina hem + inredning, om din fina butik och ja att jag börjar längta efter barn mm. Tack så mycket för att du delar med dig och ger mig glada stunder när jag läser din fina blogg.

  Ska snart själv ner till Thailand närmare bestämt om 6 dagar.

  Kram

 17. Mia Sätterlund says:

  Vilken bra idé med fotot! Vad fint det blev!

 18. Angel says:

  Kul att du är tillbaka och jättefint med tavlan på Johanna.Ni har ett superfint hem.

 19. Kristin says:

  Vad fint du har ordnat det i lägenheten, kul att se bilder!

 20. Frida says:

  vad fint ni har det, ser så himla hemtrevligt och mysigt ut=)

 21. Sara says:

  Vad fint ni fått det i thailand. Har en liten fundera, vart köper du dina hissgardiner? det är ju abra sååå snyggt 🙂

 22. Malin.E says:

  Mysigt…jättefin bild på Johanna.

 23. Jennifer says:

  Va underbart 🙂
  Eran lägenhet är jätte fin verkligen jätte fin!
  Bilden på Johanna blev också jätte bra 🙂 Fint att den är så stor! Hoppas ni har det bra.

 24. Nelly says:

  ni har ju snyggare möbler än vi har hemma. hihi. ser supermysigt ut. er soffa ser så skön ut. vi håller på att byta ut möbler nu, det är kul men tar lite tid.

  jag är lite nyfiken, vad har du för butik i norge (där ni bor, right?)? svara bara om du vill.

  kram o ha en fin dag.

 25. Madeleine says:

  åh vad jag är avundsjuk på dig, jag vill också va i värmen! =)

 26. / H says:

  gaaah , jag vill också utomlads bort från sveriges pissväder 😉 fuskigt! ;D HAHA

 27. Anna Lidgren says:

  Oj va fint ni har det!
  Härligt att kunna njuta så mycket av ett fint hem också när man är utomlands!

 28. Veronica says:

  åh va fint ni har det! Jobbar du i Thailand eller något? 🙂

 29. Lattemamman says:

  Åh, jösses vad fint ni har fått det! Jag är riktigt avis nu! Det är superfräscht och städat och dessutom ett fantastiskt väder utanför fönstret! Jag hoppas att du inte glömmer bort att njuta så mycket det bara går, för du har en underbar tid just nu!

  Kram från lattemamman

 30. Erica says:

  vad fint ni fått det!! 🙂

 31. malin says:

  vem vann klänningen? 🙂 eller har jag missat att du har skrivit det? haha 🙂

 32. Michelle says:

  va snyggt och stilrent!

 33. väldigt snyggt! 🙂

 34. Emma says:

  Gud vad härligt ni verkar ha det där nere! Och er lägenhet är verkligen superfin!

  Bara undrar hur länge ni ska stanna och varför ni är där? 🙂 Du kanske har skrivit det förut men då har jag väl missat det!

  Kram på er!

 35. Josephíne says:

  Vad fint ni har i lägenheten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *