Har jag missat en gala?

Allmänt


Katie Holmes, Tom Cruice och fantastiska Carrie på väg till Mtv movie awards.

Phuket kl.03.00, natt mot tisdag.

Just nu känns det verkligen som att jag har "noll koll"… allstå  – har det varit Mtv movie awards? Närdå? typ nyss ? Ibland känns det verkligen som att jag lever i en "isolerad värld" här nere i Thailand och det var väl i och för sig meningen med hela pausen vi tagit, men ändå – lite koll vill man ju ha och några glittriga galor vill jag då verkligen inte missa ! 😉

Jag gamblar på att denna happening nyss ägde rum (har sökt efter info om datum på nett men hittar inte..) så därför visar jag några bilder 🙂


Vad långt hår hon fått! Jag längtar till jag ska fixa extensions igen… 🙂


Nog ser hon bra ut Miss.Hilton.! och se så de matchar, vilken tillfällighet 😉

Jag älskar verkligen "red carpet" bilder från glittriga galor för det är SÅ kul att se vad alla har på sig! Och det får absolut bli sista gången jag missar en gala ! 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Har jag missat en gala?”

  1. Josefin says:

    http://www.mtv.com, där finns en massa smaskens! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *