Här kan ni chatta med mig nu!

168397-2711
Jag i frukostmatsalen på mitt favvo hotel i Singapore..

Phuket kl. 16.00

Här och nu kan ni chatta med mig precis hur mycket ni vill i exakt 1 time! 🙂

Enjoy!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 40 Comments

40 responses to “Här kan ni chatta med mig nu!”

 1. malin says:

  hej! kommer du ihåg att jag mailade dig ang. en fjärilsklänning förut? men jag glömde ju skriva adress och allt… haha. ska jag skicka ett nytt mail? 🙂 (hoppas lill-tösen mår toppen!)

 2. Thea says:

  Hei Anna-Stina:)
  Det ser virkelig ut som dere har det herlig i Thailand! Johanna ser jo også ut til å storkose seg, hun er en heldig liten prinsesse som får ha deg som mamma:)
  Nyt livet, så håper jeg vi sees når dere er tilbake i Oslo.
  Klemmer fra Thea (tidligere Gizmo girl 😉 )

 3. AnnaStina says:

  malin-
  FÖRLÅT så jätte mycket! jag har helt glömt att köpa en klänning till dig 🙁 Nu finns inte exakt samma färg längre så låt mig veta vilken färg du önskar så fixar jag såklart. Du kan väl mejla mig! Kram 🙂

  Thea-
  Min älskade Gizmo girl!!! ååå vad mysigt att höra från dig! 🙂 Du är en sån super tjej Thea och vad du än kommer att göra livet så kommer du att bli en STJÄRNA! 🙂 för tjejer som dig växer inte på träd! 🙂 Tack snälla du för att du skriver så fint till mig , det värmer mitt hjärta. Hälsa familjen så jätte mycket ! Kramar! 🙂

 4. Charlotte says:

  Jag är ingen du känner, men jag chattar gärna lite ändå! 🙂
  Jag tänkte fråga dig en sak: när du känner att dagen är tung, jobbig och inspirationslös. När ingenting blir gjort och det verkligen känns som man slösar en hel dag – vad gör du då? För att inte ha dåligt samvete liksom för den där promenaden du inte tar, pluggandet som inte blir gjort (hhaha, det är mig vi pratar om) och när man känner sig ful och trött?

  Sen undrar jag också om du kanske skulle kunna göra en rubrik bara för inredning. Vi har köpt en ny lägenhet som ska renoveras och inredas och jag är i desperat behov av idéer 🙂

  Kram!

 5. Silje says:

  Må bare si at bloggen din er en så stor inspirasjon for meg! Klarer ikke å gå en dag uten å sjekke:)
  Du har en fantastisk søt datter også!
  Kos dere videre:)
  Og fortsett med bloggingen!!
  Stor klem Silje

 6. jenny says:

  Hej! Måste bara säga att jag blir lika glad varje gång jag ser att du skrivit ett nytt inlägg, för du ger sån inspiration och glädje och det behövs här i världen.Tänkte höra vad du hade för planer när du flyttar hem igen, ska du starta en ny butik? Du har en väldigt bra smak iaf,så det skulle ju vara toppen kan jag tänka mig! Ha en underbar dag! Kram

 7. Amanda! says:

  Hej AnnaStina!
  JAg skulle bara fråga varför ni är i Thailand.
  Alltså, jag menar inget dumt det kanske låter så men jaa..
  Jag vill bara att du ska veta att du verkar vara en helt UNDERBAR människa och en helt FAB mamma!
  Det verkar som att du har Johanna först här i livet men samtidigt bryr dej om dej själv och JIG.
  Och precis så skulle jag vilja vara sen när jag skaffar barn.
  Kramar från Amanda!

 8. Titti says:

  Hej från ett regnigt och grått mellansverige! När får vi veta mer om din kommande buisness? Är jättenyfiken! Din blogg är en av mina måste-bloggar varje dag. Så vi får drömma oss bort till värmen lite! Tack så mycket för fin inspiration!
  Kramar fr Titti

 9. Jenny från gävle says:

  Hej där i solen!
  här ett grått och trist blaskigt gävle.
  Jag måste få fråga är thailand så där “fantastic” som alla säger??
  Men ni ser ut att ha det toppen..
  njut väder och lata underbara dagar. Du har en toppen blogg, blir så glad att läsa om er lilla fam och dess äventyr.
  Jenny

 10. AnnaStina says:

  Oj, ja du – om jag varit hemma i Oslo så går jag och shoppar då 😉 eller så bloggar jag eller städar garderoben efter färg..
  Eller så smsar jag mina vänner som ger mig “peppning” och får mig på gott humör igen! 🙂
  Ang. inredning så lovar jag att fixa en rubrik. Har tänkt på det länge… Så tack för att du påminde mig! Kram 🙂

 11. Charlotte says:

  Okidoki, tack tack!
  Hoppas du får en fortsatt bra dag i solen och att du snart kommer med nya blogginlägg igen 🙂
  Kan förresten tipsa om en supermysig tv-serie (om du har möjlighet att köpa om JIG är i USA eller nåt snart): “Starter Wife”. Började här i Sverige i tisdags, men jag kollat igenom hela första säsongen snart på nätet – supermysig och FAB serie 🙂

 12. Elin says:

  Hey Anna-Stina! Jag är förmodligen din yngsta läsare, men jag tycker verkligen du är grym! Du finns bland mina “Favoriter” i vänstrasidan av windowsfönstret 😀 Har väl inget speciellt att fråga.. egentligen. men kände att det var ett bra tillfälle att bara skriva något uppmuntrande. Så många visa ord du kommer med, och du verkar vara en sån FAB och cool mamma, plus sambo 😀 Du är helt enkelt ett solsken direkt man klickar in sig här på sin sajt. 😀
  Kan du inte berätta lite om dina nya projekt som du funderat på när du kommer tillbaka till Norge? 😀
  Mer bilder ifrån erat fina hem i Thailand gärna 😀 Ha det finemangen!

 13. AnnaStina says:

  Silje-
  Tusen TACK snälla du för din trevliga kommentar! 🙂 Nu blev jag riktigt glad! Kram 🙂

  Jenny-
  Tack snälla du! 🙂 Jag sitter faktiskt och tänker massor på vad jag ska göra när jag kommer hem just nu och jag vet inte säkert ännu… Men en dag ska jag i absolut öppna min älskade butik igen för det är vad jag brinner för! 🙂 Kram! 🙂

  Amanda-
  TACK snälla du för ditt jätte trevliga inlägg! 🙂 vi är i Thailand för att både jag och JIG kände att vi behöver en paus i livet efter många år med alltför mycket jobb och lite fritid. Vi hade helt enkelt ett behov för att bara slappa och vi kom inte på något bättre ställe att göra det på än i Thailand! 🙂 Kram!

  Titti-
  Tack för att du piggar upp mig med dina snälla ord! 🙂 Jag lovar att berätta om min kommande business då jag har allt lite mer klart. Just nu är inte något konkretiserat…
  Men jag ska i alla fall på en mässa i Bangkok snart så följ bloggen så får du info 😉 Kram! 🙂

  Jenny från Gävle-
  JAAA! Thailand är exakt så fantastiskt som du hört! 🙂 Jag bara älskar landet, människorna, klimatet, maten och den softa sköna livsstilen här nere 🙂 Jag älskar landet! Kram! 🙂

 14. Charlotte says:

  Är tiden slut?

 15. Malin says:

  Jag vill bara säga att jag tycker att det är jättehäftigt att ni flyttat för en tid till Thailand! Själv skulle jag mer än gärna ta en tvåveckors där och känna lite värme o sol! Jag hoppas att jag själv kommer att göra något liknande i framtiden, fast för mig handlar det hela tiden om det ekonomiska, att jag inte har råd. vilket är tråkigt! Jag tycker du är en grym inspirationskälla som arbetat så hårt hela ditt liv! Mitt liv känns inte alls så soligt o härligt som ditt är nu. Sitter här i regniga sverige och pluggar för att ta kandidatexamen på universitetet. Tycker du är så värd denna tid i Thailand och är så härligt att se hur ni njuter! =) Många kramar!

 16. AnnaStina says:

  Charlotte-
  tack snälla du för tipset! 🙂 Den serien har jag aldrig hört talats om så den måste jag genast och omgående kolla upp! Misstänker att den redan finns att köpa på dvd här i Thailand 😉 Kram!

 17. Charlotte says:

  Äsch, jag frågar så får vi se… 🙂
  Hur känns det att inspirera så många varje dag? Hur många läsare har du?
  Kram!

 18. AnnaStina says:

  Elin-
  TACK så jätte mycket för din trevliga kommentar som gjorde mig riktigt riktigt glad! 🙂 Jag lovar att berätta om mina kommande prosjekt här på bloggen så snart allt är klart! 🙂 och självklart kan jag visa fler bilder från vårt hem här i Thailand! Kram! 🙂

 19. Anna says:

  Hur mycket tjänar du på din blogg?

 20. AnnaStina says:

  Malin-
  Tack snälla du för dina söta ord! 🙂 Jag önskar dig stort LYCKA TILL med din examen och kom ihåg att var sak i livet har sin tid.. Pluggandet varar inte för evigt, det är en övergående fas, sen tjänar du pengar och kan resa ut i världen så det kan du se fram emot när du sitter där i regnet! 🙂 Kram! 🙂

 21. Charlotte says:

  Vad gör du för att hämta energi till allt du företar dej? Som det verkar är du ganska mkt ensam med Johanna, bara det är ju ett heltidsjobb- om än ett underbart “jobb” 🙂
  Jag är iaf superimponerad av dej, den energin du sprider och ditt positiva sätt! KRAM!

 22. AnnaStina says:

  Charlotte-
  jag har ca 15.000 läsare i veckan och det känns helt fantastiskt att få möjligheten att inspirera så många! Det gör mig glad! 🙂 Och eftersom jag saknar min älskade butik så mycket så ser jag bloggen som ett perfekt alternativ för här möter jag lika många trevliga människor som jag gjorde i min butik! Kram! 🙂

 23. AnnaStina says:

  Anna-
  Jag tjänar tyvärr inte en enda krona på min blogg för jag samarbetar inte med någon. Men det vore väldigt kul att kunna tjäna lite på den en dag ! 🙂 Kram!

 24. AnnaStina says:

  Charlotte-
  Ja, du… jag är nog helt enkelt bara sån som person 🙂 för ibland undrar jag faktiskt själv var jag får all energi ifrån? 😉 och TACK snälla för dina fina ord, DE ger mig energi!! 🙂 Kram! 🙂

 25. Amanda! says:

  Okej, men jag tänkte om någon utav er arbetar eller så, i Thailand alltså!
  Och sen vill jag fråga vad har du för en kamera?
  Skulle du inte kunna ta kort på den i en spegel eller nåt sånt?
  Är bara nyfiken 😉
  Du har SUPER smak ska du veta!
  Snygga kläder varenda dag och otroligt snyggt inrett!
  Åååhh, vad jag skulle vilja träffa dej i verkligheten och bara ge dej en kram för du är verkligen en solsken här i livet!
  JAg besöker din blogg vareviga dag (nästan i varje fall)
  Och jag beundrar dej massor!
  Sen har jag bara en sak till.
  Skulle du inte kunna ha en till utlottning?
  Kanske nå Hello Kitty eller så?
  Jag ÄLSKAR Hello Kitty!
  Men då ska du veta min syster hon är värst!!
  Hehe, ha det så jättebra!
  Och du får be Johanna eller JIG ge dej en kram från mej!
  Kram! 🙂

 26. Malin says:

  Åh det är ju så sant! Var sak har sin tid. Väldigt logiskt och det är ju så jag ska se på det! =) Har ofta svårt att se på mina studier positivt då jag bara vill bli klar (har 1½ år kvar..) Känns så långt bort. Men jag antar att man hinner med mer än vad man tror med livet. Det är lätt att känna sig stressad och man vill ju helst göra allt NU 😉

  Kul idé med en liten chatt förresten! =)

 27. Charlotte says:

  Du borde verkligen försöka få lite sponsorer- det tråkiga är väl att de då kommer försöka styra mkt av innehållet i bloggen samt vilka produkter mm. du får visa…

 28. AnnaStina says:

  Amanda-
  Tusen miljoner TACK snälla du för dina otroligt fina ord! 🙂 Nu sitter jag här och ler 🙂 Min kamera heter “Canon IXY digital 8.0 mega pixels” och jag är super nöjd med den. Som TACK för allt fint du skrivit till mig så lovar jag att köra en Hello Kitty utlottning en dag snart så håll utkik! 😉 Kramar tillbaka till dig! 🙂 P.S JIG kramade mig precis från dig 😉

  Malin-
  Absolut, var sak har sin tid och när allt känns som jobbigast så får du tänka på hur fort tiden går! 1,5 år är ju INGENTING! det går blixtsnabbt! Måla upp en bild av ditt mål efter utbildning så har du det att se fram emot! 🙂 Kram! 🙂

  Charlotte-
  Jag kan tänka mig att ha annonser på min sida men själva innehållet i min blogg får aldrig någon annan styra, det sköer jag så bra själv 🙂 och min blogg ska vara “jag”, inte köpt.. Så de utlottningar jag kör är det jag som betalar själv bara för att jag tycker att det är så kul att ge er läsare något tillbaka. Kram! 🙂

 29. Charlotte says:

  Jag är nyfiken på vad du har för utbildning?

 30. Charlotte says:

  En sak till 🙂 Det var jag som tipsade dej om Charlotte Perrellis blogg, nästa vecka är den här istället http://www.mama.nu/ även Pernilla Wahlgren bloggar där! KUL!

 31. Amanda! says:

  Okej, vad bra!
  Jag ser fram emot utlottningen!
  Ska självklart vara med!!
  Kollade just på en bild från din kamera och den verkar ju hel bra!
  Ska kanske kolla på en sån, behöver en ny!
  Och efter det du har sagt så kommer jag nog satsa på en sån!
  Nu ska jag gå och äta middag!
  Det blir choklad och chilipanerad kyckling med wokade grönsaker och potatis!
  Mums!!
  Ha det så JÄTTEBRA!!!!!
  Kram på dej än en gång.
  🙂
  🙂
  🙂
  🙂
  🙂

 32. AnnaStina says:

  Charlotte-
  Jag har gått ekonomisk linje på gymnasiet och sen har jag läst till diplomerad marknadsekonom efter det. Men framför allt så har jag gått livets skola och det är där jag lärt mig mest! Blev chef 21 år gammal och har haft personalansvar och många spännande jobb sedan då 🙂

  TUSEN MILJONER TACK för blogg tipsen! Jag älskar ju både Charlotte & Pernilla, dom är 2 fabulous mamas! 🙂

 33. AnnaStina says:

  Amanda-
  Jag kan som sagt varmt rekommendera kameran. Smaklig måltid! 🙂 Kram!

 34. Charlotte says:

  Läser du några andras bloggar? Kanske kan tipsa om ngn bra?

 35. Charlotte says:

  Jag ska få en riktigt fabouluse pressy av mina föräldrar har de lovat! Har nämligen slitit häcken av mej på jobbet, jobbat sena kvällar (åkt tillbax till jobbet när sonen somnat), tagit hand om hus och hem och son och sambo, och pluggat klart Nationalekonomi på helfart under hösten och våren! Är rikgit stolt över mej själv 🙂 (om man får säga så!) Iaf, har hittat en riktigt tjusig klocka från Omega eller en Balenciagaväska- men du kanske har något bra tips, det måste dock vara ngt klassiskt och 100% användbart för det är inte ofta jag shoppar ngt i “den klassen” 🙂

 36. AnnaStina says:

  Charlotte-
  Sedan vi kom till Thailand så har jag tyvärr inte läst så många andra bloggar som jag brukar..
  Men i vanliga fall – då jag är hemma i Oslo- så är det ca 5 stycken som jag tittar innom varje dag, bl.a. Insabellas pappa, Katrin Schulman, Engla, min vän Josefine också har jag ju så klart läst Charlottes som du tipsade om!! 🙂

 37. AnnaStina says:

  Charlotte-
  Å, som du förtjänar den presenten! 🙂 Om du inte har en riktigt fin klocka så tycker jag absolut att du ska gå för den för den kommer du att ha kvar som ett minne forever! 🙂 Kram! 🙂

 38. AnnaStina says:

  THE END!!!

  Tack för den här chatstunden! 🙂 Det var riktigt kul så det gör vi om en annangång. Kram! 🙂

 39. Charlotte says:

  Nu är nog chattiden slut, jag vill bara avsluta med att säga att du är en fantastisk person, du inspirerar och sprider enorm glädje samt att du (och Josefin) har lyckats med att ha en blogg där alla är välkomna, inga påhopp, inget skrivs för att provocera läsarna (vilket är vanligt tyvärr!) och du är en fab MAMA och en FAB person! STOR KRAM!

 40. Emma says:

  Synd att jag missade chatten. /Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *