Här pågår nattning & Idol.

Allmänt

168397-1214
Min sötis i sin vagn i eftermiddag då vi var ute och mötte upp Trine.

Mitt hjärta ligger och hostar i sängen och kan inte somna så jag springer mellan sovrummet och köket eftersom jag försöker få med mig så mycket jag bara kan av Idol.  Och jag undrar bara : Är inte Mattias plötsligt VÄLDIGT lik "Snygg Erik"?

"So far" är Sam och Mattias mina favoriter i kväll… måste tillbaka till mitt hjärta nu… bloggar mer sen!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Här pågår nattning & Idol.”

 1. Carolina says:

  Min bror sa förra veckan om han Mattias att “han kan dom ju inte ta med för han var ju med förra året”, alltså att han var så lik Snygg-Erik 😉

 2. Tobias says:

  Ser också idol 😀

 3. Emilie says:

  Jo, visst är dom lite lika (: Samma “stuk” på dom.

 4. Madde says:

  Hejsan! Har själv med en bugaboo vagn. Vad är det för fäll som du har i vagnen? E den speciall sydd till bugaboo?
  MVh Madde

 5. AnnaStina says:

  Carolina-
  Ha, ha 🙂 Jamen de är verkligen jätte lika! Jag tyckte inte det tidigare, men idag! Kram 🙂
  Tobias-
  Visst är det bra? 🙂
  Emilie-
  Jag tyckte som sagt inte att de var så lika förut men IDAG, my god – de är super lika! 🙂 Snyggingar är dom! 😉
  Madde-
  Vet du, den fällen jag har i vagnen fick min sessa av sin mormor då hon föddes och den hör egentligen inte alls till vagnen men jag har den där ändå bara för att den är så mysig. 🙂 Så du kan egentligen köpa vilken fäll som helst också skär du bara 3 hål för “säkerhetsbältet” 🙂 Nu då min sessa är så förkyld så värmer den jätte gott! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *