Här ska riset kokas!

Allmänt

168397-2083
Vårt kök i Phuket.

Jag kör på med en till bild från vår lägenhet i Thailand, den här gången är det köket ni får se! 🙂 Så – det är här jag kommer befinna mig då jag kokar ris och lagar thaimat + då jag hackar upp färsk frukt till frukost 🙂

Jag längtar till jag får ställa några orkidéer här och där + hänga upp gardiner så det blir lite mer "hemma feeling".

Nu ska jag försöka fixa hotellrum till Stockholm imorgon, det är tok fullt överallt så håll tummarna för mig 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Här ska riset kokas!”

 1. Anna says:

  åh wow! jättefint verkligen 🙂

 2. Emelie says:

  Gud vad fint! ska ni åka på semester eller ska ni flytta till Thailand? Hur länge blir ni där om det är semester?

  M¨ste bara få passa på att tacka för en bra och inspirerande blogg.

 3. angelica says:

  gud va fint kul med nytt och att du får börja med de bästa sen inredningen =) trodde dock allt skulle gå i vitt men de kanske kommer på annat.
  en liten fråga tror vid två tilfällen när du vart ut och rest så har du haft en större väska tror ljusbeige eller rosa? inplastad på dessa bilder undrar då vad detta är för märke och vad du handlat den?? den är toppen på min önskelista till jul =)
  hoppas allt är bra med dig och din söta sessa du är lika glad och possitiv som vanligt som ja sa förut you make me day =) bästa bloggen ever kram angelica

 4. Serena says:

  Vilken härlig lägenhet ni har köpt!

 5. Sandra says:

  Hej vad kul. Vi åker nån gång nästa år och har oxå hus i phuket. Faktiskt bara ett stenkast från ert bygge. Du kanske har hört talas om området Land & Houses. Ligger på samma väg som scandinavian village.
  Vi kanske ses !!

 6. Anonymous says:

  Gud så härligt, ska ni bo där länge? 🙂

 7. Maria says:

  Hej,

  vet inte om du läser dessa komentarer. Men nästa gång du ska till Stockholm och behöver hotellrum kan du kontakta mig :o)

  Tack för en bra blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *