Här städas det !


Vilken skillnad "HOME" bokstäverna gör till hela köket. Fint ! Bilden kommer från den norska butiken Home&Cottage och där finns bokstäverna att köpa (de har en butik på Alna), du finner dem även hos nettbutiken CreativeLounge som jag samarbetat med här på bloggen.

Jag fick ett "städ-ryck" så jag har  legat på alla 4 och skurat golvet i badrummet (blää vad det är tråkigt..) och nu håller jag på att fästa en ny sängkappa i sängen + bädda rent. Också funderar jag på att arrangera en egen liten "loppis" en dag snart för jag har sååå mycket kläder från Johanna & mig som jag önskar att sälja.

Bäst jag kör på här nu då jag är så gott i gång !  och solen har försvunnit bakom moln så jag slipper känna "måstegåutiparkenochnjutasolen"-stress. Skönt . 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Här städas det !”

 1. Josefine says:

  Jag känner EXAKT lika med solen idag =) Skönt att den värmer där bakom molnen.

  MILJONER GRATTISKRAMAR till företaget, en given succé precis som du!

  PUSS

 2. GRATTIS, GRATTIS till reg.beviset för nya Gizmolinas & co! Superspännande att du äntligen drar igång nu inom en snar framtid =)

  Lycka till med städningen! Kraamar

 3. vilken härlig bild

 4. Savefors says:

  Det köket hade inte varit fel att ha 🙂

 5. Wenche says:

  Flink du er som vasker:) Skulle jeg også gjort, men kommer liksom ikke i gang…

 6. Sandra says:

  verkligen inte fel kök 😀

 7. Elin says:

  Vart är din gröna kofta köpt som du hade igår? Så himla fin 🙂

 8. TACK för alla fina kommentarer & gratulationer! 🙂

  Min gröna kofta har jag shoppat på Oasis, den kostade runt 500nok och jag känner på mig att den kommer att användas flitigt i sommar.

  Det är verkligen såååå tråkigt att städa men idag är det ett "must"… Lyssnar på BRA musik på hög volym och det hjälper lite 😉

  Kramar !! 🙂

 9. Evelina says:

  Grattis till nya företaget!!

  Ville bara tipsa om att vita HOME-bokstäver finns att köpa hos bl.a. Josephsons i Göteborg.

 10. Susanne says:

  ja, det är verkligen trist att städa men belöningen att få såå fint och rent gör att det är värt det. vilket supersnyggt kök på bilden, vitt kök med svarta detaljer är bara såå snyggt. Tack för den bästa bloggen. Kram från ett soligt Härnösand. (Norrland)

 11. Pannis says:

  Hej Anna-Stina! Jag vill tacka dig så HEMSKT mycket för tipset om HOME-bokstäverna för ett tag sedan! Jag har funderat på just sådana till vår hall då vi skulle göra om den och jag visste att din blogg var källan att leta efter tips om något sådant och så rätt jag hade! Nu är vår hall klar och det blev SÅ bra! Kika gärna in och ta dig en titt =) Mvh Anna

 12. Pannis says:

  PS: Din Korallfärgade sjal från Gina köpte jag i början av året och den används så flitigt att den börjat tappa färg av alla tvättar, har den även i svart och JAG ÄLSKAR DOM! =)

 13. Anonymous says:

  Kan inte du lägga ut en bild på ditt kök.Jag såg en blid och då såg man ett halvt kök och det var skit snyggt

 14. isabell says:

  Kan inte du lägga ut en bilde på ditt kök.Jag såg en halv bild på det och det verkar vara skit snyggt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *