Här startade vår resa!

Allmänt

168397-2164

Tjohoooo jag fick igång kameran ett ögonblick och lyckades lasta ner alla bilder jag tagit fram t.o.m. igår så "here we go"… Nu kan jag berätta om vår resa från Oslo till Phuket! 🙂

Men först en kort resumé om resan:
Jag och min sambo JIG och vår dotter Johanna har valt att ta en "paus" från livet hemma efter att både jag & JIG drivit egen business i många år och jobbat 24 hours så länge vi kan minnas. Vi kände ett behov för att komma bort och få tid till eftertanke och framförallt : avkoppling!  Så en dag i april bestämde vi oss för att ta ett "friår" i det land vi älskar och som är perfekt för softa dagar:  "Thailand"!

Och här är vi nu! 🙂 8 månder efter beslutet har vi köpt en lägenhet här i Phuket och enda skillnaden är väl att vi insett att vi nog inte blir här ett helt år som vi tänkt oss utan kanske 4-6 månader. Vi vet inte helt? Det beror på visum, framtida jobb osv men vi tänker oss i alla fall att var här så länge vi kan! 🙂

Thailand är SÅ perfekt för Johanna också för här ÄLSKAR alla barn och man får "gratis barnpassning" när man är ut och äter eftersom all personal bär iväg på Johanna och busar med henna och hon älskar det.  Som idag då vi åt frukost tex. en av tjejerna som jobbade där kom fram och

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Här startade vår resa!”

 1. caroline says:

  Hej! Åhh vad underbart det låter, en sån sak som “alla” vill göra men få verkligen förverkligar. Men jag funderar bara över varför ni åker nu precis innan jul om ni ändå ska vaa borta så länge? Vill ni inte vara hemma och fira med släkt och vänner, eller de kanske kommer ner til er?
  Lycka till!

 2. Louice says:

  Men ååååååh så underbart. Hade jag haft pengar över så hade jag gjort exakt likadant men tyvärr gick min affär i konkurs och jag fick lov att säga upp mina anställda så tyvärr. Ingen “tid för eftertanke i annat land” här inte. (Skulle ha känts för kymigt med tanke på resultatet…) Men jag är så glad för din skull att du har pengar till detta. All FAB önskar jag dig, du är min idol Honey!

 3. emma says:

  grattis. jag är lite små avensjuk på att ni köpt er en lägenhet där nere. det har nog vem som helst viljat göra 🙂 men jag är glad för eran skull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *