HÅRFIX PÅGÅR.

Allmänt

Bästa Camilla på Gossip fixar håret.

Kl.10 landade jag i frisörstolen och här sitter jag fortfarande. Hårfix pågår och nyss fick jag njuta världens godaste kycklingsallad från Osteklokken. Jag har haft min mac i knä och jobbat  heeela dagen så inget mys med magasiner här inte 😉  Men nu börjar jag att bli klar (woohoo!) så ska strax trippa iväg mot AKS och hämta J i snön. Oh yes, det har vräkt ner snö sista timmarna så hur vitt som helst ute !

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “HÅRFIX PÅGÅR.”

 1. Härlig och inspirerande blogg!:)

 2. Christina says:

  Nu ser man ju inte hela ditt ansikte när du har telefonen framför delar av ansiktet, men det lilla som syns får mig att tro att du skulle passa otroligt bra i rakt och lite kortare page. Du ser superkvinnlig ut 🙂
  Kram

 3. lena says:

  Hej, vill också se dig i lite kortare och fram för allt rakt hår, så kan du dra väck minst 10 år.Gillar också din blogg.Ha det gott Lena

 4. Hestia says:

  Så flink du er som jobber mens du er hos frisøren. Det er så utrolig lett å drømme seg bort blant blader og magasiner når man sitter der..

 5. Jennifer says:

  Härligt med hårfix och snö! Vill också ha snö nu så det blir vitt och fint :). Ha det toppen! Kram Jennifer

 6. Mikaela says:

  Haha ska jag avslöja att jag inte varit hos frisören på ÖVER ett år. Hjälp. Måste gå NU. KRAMAR!

  Nu kan du TÄVLA inne hos oss http://hemmapavarangataistan.blogg.se/?tmp=98086 om NAMNNAPPAR till er sötnos!

 7. Linda says:

  Visa gärna bilder utan dina extensions, vi är nog många som tycker du skaulle passa väldigt bra utan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *