Härliga morgontidningar!


Svenska ELLE och Damernas Värld. En lite crazy sak är att DV kom ut i Oslo redan förra torsdagen men den kom inte till Luleå förren idag… !

När jag sprang iväg ut på min morgonshopping idag så passade jag på att titta in till min bror som jobbar i en "interpressbutik" och vad hittade jag där? om inte rykande färska blader !

Så – som den fashionista jag är så blev senaste ELLE och Damernas Värld mina morgontidningar idag och det var så härligt att läsa om alla nyheter i fantastiska klädbranschen för vad är väl en finanstidning mot en modetidning? … 😉 


Oj, vad snygg Mischa Barton är här i  sin "bohochic" outfit.

Nu råkade jag precis titta på klockan och inser att det är bäst att jag kryper i säng också får jag starta dagen imorgon med att blogga om dagen idag OCH – med att berätta vem som vunnit gissningstävlingen ! 🙂

God natt & Sov gott mina underbara bloggisar.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Härliga morgontidningar!”

  1. Madelene says:

    Hoppas att du sovit gott. Jag har inte sovit bra i n att min lilla docka har haft sån växtvärk och haft så ont så hon grät och när hon väl somnade fram åt småtimmarna så sov hon så oroligt.Sen åkte min man till jobbet vid 05.45 och var inne och pussade oss och sen des kan jag inte sova.Så nu sitter jag här i sängen och läser din blogg.Hoppas att du och din lilla princessa får en jätte bra Onsdag.Jag hoppas på sol och varmt här hemma det var ett tag sedan sist.Kram på er tjejer.

    Madelene(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *