Härligt med fredag !

Allmänt


Johanna älskar att öppna sin julkalender men hon har lite svårt att förstå att man bara ska  öppna ETT paket varje dag 😉

Jag ringde nyss till dagis och vips ! så var allt mitt dåliga samvete bortblåst för det visade sig nämligen att det bara var ett enda barn som varit där för att fira lucia på morgon . Ett av tio !  Nu firade de så klart tillsammans med de större barnen på den andra avdelning men ändå, det är ju liksom inte samma sak för Johannas kompisar går på hennes avdelning.

Så – plötsligt känns dagen mycket härligare ! 🙂 och Johanna hinner ju som sagt fira lucia många gånger i sitt liv .  Också tror jag att vi ska ta en tur till svenska kyrkan imorgon där det är luciafirande på eftermiddagen.

   
I dagens "lucka"  var det ett sött halsband med Mimmi på från H&M.

Nu leker hjärtat och jag försöker jobba så mycket jag kan innan hon kommer och drar mig i armen (det gör hon ofta så det blir korta stunder vid pc´n..) och nyss fick jag ett bud med en väska fylld av en  FANTASTISK vårkollektion från min danska favorit  Maileg . Oh my !  jag vill ha precis ALLT ! till Johanna  🙂 Deras kaniner är bara de finaste !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Härligt med fredag !”

 1. Bella says:

  Maileg er bare så fint. Hvorfor fikk du de tilsendt? Skal du selge det i din butikk? Ønsker deg en superfin dag 🙂

 2. Anna says:

  Åhhh Maileg va mysigt! Älskar deras saker =)

 3. Alessandra says:

  haha känner igen det där.. Gjorde en paketkalender till min lillebror och han tycker det är lite jobbigt att bara öppna ett varje dag;)

 4. Ingunn Heimdal says:

  Jeg jobber i barnehage, og jeg synes ikke du skal ha dårlig samvittighet nei. Slik tenker jeg også; at de skal jo oppleve Lucia SÅ utrolig mange ganger i løpet av sitt liv! Ikke ha dårlig samvittighet du. God helg!!! =)

 5. Liza says:

  Åh, jag har gått o kärat ner mig i dessa kaniner men inte hittat dom någonstans, var finns de att köpa? Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *