Hårstyling = vardagslyx.

Allmänt

Idag var jag först och fick en liten klipp hos min frisör Trond, och sen hade jag bokat styling hos Camilla (på Gossip). Tror jag blivit beroende av hennes hårfix…en lyx i vardagen! som gör att jag sparar massa tid (hon är klar på 20 min, när jag rullar själv tar det ca 1 tim och blir ändå inte lika bra).

Då är middagen i magen och vi har sjungit oss hesa med Magnus Uggla.  Det börjar vara dags för lilla J att säga god natt men först har jag lovat henne att stryka pärlbrickan som hon fick i sin kalender på morgon men strykbrädan är i bilen och det snöar för fullt ute så jag hoppas att hon ska glömma hela saken så att vi kan göra det imorgon istället för jag har ingen lust att gå ut.. 😉

Shit! nu blixtrade det ute och gick åska! i december?! mitt i snön?! nu fick jag ännu mindre lust att gå ut och hämta strykbrädan… känns nästan lite läskigt att det går åska i kylan? för det kan väl inte vara normalt?

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Hårstyling = vardagslyx.”

 1. Anna says:

  Du är så himla snygg och håret är verkligen gudomligt, helt gaaalet snyggt! Lyx ska man unna sig, både i vardagen och till fest!:)

  Jag vill mig minnas att vi tycker om precis samma parfymer och därför vill jag passa på att fråga vad du har för favoriter just nu?
  Är sugen på en ny men hinner inte riktigt ge mig ut och leta och då kom jag och tänka på dig, världens bästa Anna Stina!♥

  Stort tack och varma kramar!!!
  Anna

  Ps. Stort grattis till din nya FINA butik, den är verkligen som en dröm och jag är så innerligt glad för din skull! Heja dig! Kram

 2. Hanna fr gbg says:

  hej

  En blogg som innehåller mkt lyx men ändå så jordnära och fantastisk tjej! Undrar om du har OMG kappan kvar? Strl? och Pris? Levereras till göteborg?

  ha det jättebra och lycka till med butiken/kram

 3. gizmolina says:

  Anna-
  Miljoner TACK för din fantastiskt trevliga, fina och smickrande kommentar! den lyser verkligen upp min kväll ! När det gäller parfym så älskar jag CLEAN shower fresh. Där är min bästa vardagsparfym. Till fest så kör jag BOSS Orange. Mitt senaste parfymköp är Elie Saab men jag märker att jag oftare väljer BOSS… Lycka till med parfymshoppingen och tack igen för fina komplimanger! Kram ! 🙂

  Hanna-
  Tusen 1000 TACK för fina ord !! 🙂 Jag har kvar 1 st OMG kappa från OM och om jag minns rätt så är den i size 36? (el.38?), ska checka storleken + priset då jag kommer till butiken imorgon ! så återkommer med svar. Och ja, jag levererar självklart frakfritt till Göteborg ! Kram! 🙂

 4. Camilla says:

  Hej A-S!
  Fantastiskt fin i háret är du, värt varenda öre att gá och fá hjälp med det när det blir sá bra resultat + pá mycket kortare tid!!
  God natt!
  //C.

 5. gizmolina says:

  Camilla-
  Tack för komplimangen! och, Ja, tid = pengar så detta är en BRA investering som gör att jag sparar massa tid fredag / lördag och kanske t.o.m. söndag ! 🙂 Kram !

 6. lajla says:

  Jag har långt, tjockt hår av naturen, men är dålig på att stajla det. Går oxå ibland och får det lockat. Använder din frissa plattång eller locktång när hon lockar?

 7. Anna says:

  Kanonfina lockar! Du ser FAB ut! Kraaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *