HAVE A HAPPY DAY..!…

Allmänt

H.a.p.p.y. fredag sweeties !

Min plan om att lägga mig tidigt fungerade inte alls igår men jag somnade i alla fall tidigt, sittande i soffan, och väcktes av en liten J som drömde läskig dröm så jag sov inne hos henne i natt. Mysigt !

Och på tal om mysigt så är det ju dags för fredagsMYS i dag !  men det blir inte något vanligt sånt hos oss för lilla J ska ha playdate efter skolan (de ska bl.a. på cirkus) och jag ska passa på att ha öppet längre i butiken (har öppet kl. 12.30 – 18.00).  Kör på med -20% rabatt på allt (gäller t.o.m. i morgon) och ser fram emot en riktigt härlig dag på jobb för jag fick SÅ skön energi av bästa Fred på morgon. Alltså vilken kille han är !  Helt klart i en klass för sig och jag är så glad över hans framgångar. Ska berätta mer om det senare för nu har jag lust att visa en grymt snygg klänning som kom in i butiken igår:

Klänningen (från Odd Molly) sitter SÅ snyggt på och passar lika bra till boots som till high heels. 

Ska ta och sticka iväg ut på jobb så jag önskar dig en riktigt H.A.P.P.Y. day !!! också får den HÄR låten krydda vår dag och  sätta oss i festlig fredags stämning !  Nu kööör vi ! Wiiieee !!!  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAVE A HAPPY DAY..!…”

 1. Viv says:

  HAPPY DAY til deg også, miss sunshine!! 🙂

 2. Anna says:

  Nu har jag lagt min röst på dej som årets mama! Tycker du verkar vara så sprudlande och glad så det är du helt klart värd! Har läst din blogg i flera år och jag blir alltid så peppad när jag kikar in här! Keep up the good work!!
  Trevlig fredag!
  Kram Anna

 3. Miss West says:

  Önskar dig en trevlig fredag och är lite avis på alla dina kunder som får happy shopping i din butik 🙂

  Varm kram!

 4. Hanna says:

  Jag läser en del bloggar och det finns ett par som jag alltid prioriterar att titta in till trots ont om tid – och några få som jag vet alltid lämnar mig en positiv känsla – DU och din blogg är givetvis nr 1 på den listan!! Kommenterar bara sporadiskt men försöker titta in varje dag! Har lagt min röst på dig nu! Önskar dig en härlig fredagkväll och helg!
  Kram/Hanna
  Ps önskar jag kunde besöka din butik en dag!

 5. Annika says:

  Jag vill handla från Din butik, går det på nätet ?
  /Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *