HAVE A HAPPY JULY !

Heeeey mina kära bloggvänner!

Ny dag, ny vecka & NY månad!  J.u.l.i. ! Årets mest sommriga månad av alla! Visst känns det härligt?! Det är nu ska vara xtra FAB och ha xtra kul  i 4 veckor! och det gäller oavsett om vi jobbar eller har semester för det är bara juli en gång i året .  🙂

Jag har en busy, busy dag och vi girls kom precis hem med nystylade hår. Ja, idag fick även J lockar och hon älskar det. Så nu är i alla fall våra hår resklara. Då återstår bara typ 469.267 saker till att fixa innan vi lyfter i morgon men det ska nog gå bra… I hope… !

 

Nej, lite lunch på det här (har bl.a. tömt källaren på 3 sopberg efter gårdagens röjande) och sen iväg och fixa ny telefon. Alltså detta att vara utan telefon är verkligen en märklig känsla. Plötsligt inser jag hur MYCKET jag håller på med tfn på dagarna…. herregud, det är ju som värsta beroendet?! Checkar in, checkar instagram / FB / mejl / jobb / webshop, smsar, lägger upp inlägg på insta osv osv.  Så – ska faktiskt försöka att se det positiva i att inget stör mig just idag då jag har så mycket på listan.  Inget ont som inte har något gott med sig eller hur ? 😉

H.A.P.P.Y. day & happy J.U.L.Y. !!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAVE A HAPPY JULY !”

 1. *T* says:

  Ha en bra resa! 🙂

  Hur länge blir ni där?

 2. Christina says:

  Önskar er en underbar semester i härliga Phuket.
  Är själv en Kata Beach-nörd och älskar att äta lunch på Fischerman som ligger längst bort på beachen mot Karon-hållet. Deras Chicken chilipaste är outstanding.
  Kram

 3. Amanda says:

  Hej!

  Jag vill bara tipsa om att jag nu säljer ett par skor ifrån Modekungen.se på min blogg, även en jacka! Bra priser såklart!

  Vi ses! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *