HAVE A LOVELY FRIDAY!

Allmänt

Morgonens = bling bling paljettjacka från Heartmade (shoppad för typ 8 år sedan..), jeans Line of Oslo (finns i min webshop), skor Fiorentini + Baker, päls + topp Odd Molly (toppen finns i min webshop).

Darlings!

Solen strååålar och det är freeedag ! Vilken obetalbar l.y.x. !!! 🙂

Och på tal om lyx så startade jag min fredag, och mars!, med en champagnefrukost hos den norska smyckesdesigneren Celine Engelstad. Ska visa er pics senare (du måste se mitt nya cooola halsband som jag beställde, visar sen!) men alltså hur gizmolina var inte goodiebagen?

Looove pink + bubbles + jewelry + perfume…. ! 

Jag känner mig lite klar för en ny kamera… eller i alla fall fler objektivTipsa mig gärna!

Ska skynda i väg till butiken nu (har öppet i Vibesgate.15 kl. 13-16) och den där leveransen från Rice dök aldrig upp i går så kryssar fingrarna för att den ankommer i dag istället.  Känner mig klar för att fylla butiken med f.ä.r.g. och cute little things !   Och just det, har du sett den nya annonsen för min webshop? Äntligen säger jag bara !  (tusen tack för hjälpen B.!)

Have a FAB friday sweeties !!!  🙂

KrAm!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “HAVE A LOVELY FRIDAY!”

 1. Titti says:

  Härliga gåvor..inte dumt med nya Escada-doften.
  Trevlig fredag önskar Titti

  • gizmolina says:

   Ja, eller hur? Har inte hunnit dofta på den ännu men förpackningen är ju looovely ! 🙂 Happy fredag !!! & tack för alla fina kommentarer du skriver till mig. Kram !

 2. Christina says:

  Snygg annons för din webshop, älskar Leo-hatten och ja hela bilden är ju så Gizmolina.
  Trevlig fredag!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 T.A.C.K. !!! 🙂 1:a annonsen känns alltid speciell och jag är så glad över din positiva respons ! TACK !! Önskar dig en underbar weekend ! Kram ! 🙂

 3. Jen says:

  Fab! Fantastisk start på helgen helt enkelt! =)

 4. Rosahjem says:

  Åååå, kan jeg spørre hvor du har fått tak i de vakre Hermes H bracelet? Beautiful!!

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar det ! It´s my favorite ! 😉 Det är shoppat på Hérmes butiken här i Oslo. Happy fredag !!! Kram !

 5. mrs Sessan says:

  Så cool outfit & riktigt bra outfit bild.

  Hade jag vart dig så hade jag köpt nya Canon powershot G15, jag skall ha den själv som “ligga i väskan blogg kamera”

  Den har bra ljuskänslighet & storleken är perfekt i väskan, samtidigt som du har manuella inställningar.

  Skulle du gå för nytt objektiv till din systemis så hade jag tvärt gått för 35mm f/2 .

  Puss på dig bästa Anna-Stina & ha en jätte skön kväll <3

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack finaste du ! 🙂 du är sååå duktig på att ge komplimanger, det är en god egenskap ! Och T.A.C.K. för kamera + objektiv tips ! Ska ta tag i det där en dag, helst före vi reser på semester, så att jag kan ta ännu finare pics. + att jag tycker att den kamera jag har är lite stor… skulle vilja ha en mindre & smidigare… så den där G15 låter som något jag ska ta en titt på ! Njuuuut din söndag ! Puss !

 6. Nillan says:

  Man blir alltid lika glad när man kikar in på din blogg. Så inspirerande bilder, och så peppande ord. Fick Escadas senaste i alla hjärtans dagspresent av min man. Den doftar underbart! Kram

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 T.A.C.K. för fina ord Nillan ! Nu blev jag glad !! 🙂 Och vilken snäll man du har som köpte dig parfymen ! Ska testa den en dag snart… själva förpackningen var ju bara den finaste och very Gizmolina 😉 Happy söndag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *