Have fun & be fantastic!

Allmänt

Goooodmorgon darlings!

Vilken tokig natt… lilla J vaknade och ville ha blöt handduk i pannan och sa att hon inte mådde bra så jag höll andan och kryssade fingrarna för att det var falskt alarm och det ser ut som att det var det. Puh…!

Hoppas att din natt varit skönare?! 🙂

Och f.ö.r.l.å.t. min frånvaro igår.  Dagen startade som ni vet hos frissan och egentligen skulle jag ju bara köra styling, men – det blev slingor också (lovely att få bort utväxen) så besöket blev liiite längre än planerat… 😉 och sen var jag ute på vift + i butiken men nu är jag här igen och idag är det ju freeedag! otroligt härligt ! Jag blir lycklig bara jag tänker på att det är fredag idag….bästa dagen !  och i kväll ska jag ha en girls-night-out så bäst jag börjar fundera på vad jag ska ha på mig redan nu så att det inte blir klädkris…  Tror det blir en av klänningarna från Valerie, de som jag nyss fick in i butiken, för de är verkligen de f i n a s t e .  De är ett tips till dig också om du ska ut i helgen!

Igår fick jag styla en outfit hos This Is PR och idag kommer den att läggas upp, ihop med alla andra bidrag, på deras Facebook och då mina sweeties får ni g ä r n a gå in och rösta på min “Carrie outfit”. Tusen 1000 tack!! Lägger upp länk senare så att ni hittar dit. (saken är inte uppe ännu). 

Bäst jag gör J klar för dagis nu. Det är ha-med-dag hästen ska hänga med och själv ska jag fixa ärenden innan jag öppnar butiken (har öppet kl.12 – 16.30). Önskar dig en super duper fredag!!!   Have FUN & be FABULOUS! 🙂

P.S Johanna var med på nyheterna på NRK1 igår! ja, alltså hon blev inte intervjuad, men hon var med i bild från då de lämnade rosor och sjöng regnbuesången i den markering som gjordes mot 22 juli. Sötisen.

LoVe!

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Have fun & be fantastic!”

 1. Anna says:

  Trevlig fredag till dig också 🙂
  Kram Anna

 2. Jennifer says:

  Skönt att det var falskt alarm. Hoppas du får en fantastisk fredag!!! Kram Jennifer

  • gizmolina says:

   Ja väldigt skönt för det hade inte passat så bra med sjuk J nu… Önskar dig också en fantastisk fredag !! Kram! 🙂

 3. Cathrine says:

  Ha en fin dag, kos deg på girls-night-out og god helg 🙂 her blir det på med Løken bunad og konfirmasjon på søndag.

  Klem

 4. Hildegunn says:

  God morgen,

  Har du åpent i butikken i dag? Håper det!

  Ha en fin fredag!

  Mvh

 5. Hildegunn says:

  Supert! Vi kommer, og gleder oss til endelig å besøke butikken din!

 6. Här var det också en tokig natt då lilla S valde att vakna 05.00 (det hade väl varit ok om inte mamman ifråga hade lagt sig vid halv två :))

  Men, men – det är ju fredag! Ha en fantastisk kväll…

  Kram Sandra

 7. Lotta says:

  Här ska mysas med en prins och en prinsessa!!!
  Mina älskade barnbarn. De är mys på högsta nivå!
  Ha en bra helg!
  Kram Lotta

 8. Maria says:

  Vilken underbar klänning!! Det kan bara bli en super-kväll om man har den! 🙂
  Kram Maria

 9. Angelica E says:

  Är det klänningen som du ska ha på dig eller är det Carrieklänningen? Den ser helt FAB ut i vilket fall som!!! Och går du i den så kommer du säkert att dansa på bordet i kväll 😀 Äääälskar färgen!!!

  Ha en underbar fredag, världens sötaste fröken Gizmolina!!!

  Kraaam från ett svettigt (26 grader i skuggan, puuust) Mallorca!!!!

 10. Hildegunn says:

  Takk for en hyggelig handel i dag! Super fornøyd med klærene og CD`n! Fantastisk service – hadde alle butikker vært som din! Ønsker deg en fin helg!

 11. Johanna says:

  Vilken TUR att hon var piggelin, när du hade så mkt att pyssla med…
  Trevlig kväll!

 12. Mirva says:

  Jag har röstat på din outfit! 🙂

 13. Anita says:

  Vad skönt att hon inte blev sjuk.

  Ha en fortsatt trevlig helg och hoppas du hade en kul kväll igår. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *