HEEEEY WEEKEND!

Dagens reminder.

H.A.P.P.Y. weekend sweeties!

Åhhhh så underbart hääääärligt med helg! fast jag vet inte riktigt vad som gjorde att hjärtat kom in och väckte mig redan kl.06? Shit alltså, det är FÖR tidigt men som tur var fick jag henne, och mig själv, att somna om inne på hennes rum och nästa gång jag tittade på klockan var den 08.45. That I like! Men ni vet hur det är då man har legat 2 st i en 90 säng…man sover sidådär 😉  men det gör verkligen ingenting för viktigast var att slippa stå upp så tidigt!

Mina planer idag är inte många p.g.a. rådande omständigheter (läs: vannkopper in tha house) , men det är ganska skönt. Känns som att jag gärna kan ligga i en solstol på terrassen med en fluffig pläd runt mig, en hög med glossy magasiner i knä och den HÄR braaa låten på repeat så ja, detta blir nog en soft & bra dag!

Vet inte riktigt om jag säger Hi, hi  som i Ha, ha på dessa pics eller om det är Hi! som i hello? oavsett så har jag på mig min fina bluse från Kate Hudson´s utvalda kollektion hos Lindex.

Gucci ville gärna vara med på bild han också. Söta älskade Gucci som fyllde 10 år (!) häromdagen och firades med både krona, kake och paket. 

Nu stack min ena J ut för att shoppa frukost (till sig själv, för jag har ätit min ägg-kaviar-toast jag but he don´t like…) och den andra trippade över till grannen (kompisen har inte haft vannkopper men mamman tycker att det vore bra om hon fick det…) och själv ska jag ta och göra mig klar för en liten tur ut. Lampa och påsk-stickers är 2 av de saker som står på min shoppinglista.

Önskar dig en loooovely lördag!!! 🙂

Var rädd om dig och kom i håg att fokusera positiva tankar hela dagen lång.  Tankens kraft är stark…!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “HEEEEY WEEKEND!”

 1. Vilken fiiin blus!
  Tror jag måste köpa en själv =)
  Ha en trevlig lördag.
  Kramar

 2. Johanna says:

  Varför vill man ge sitt barn vattkoppor? Fattar inte det.

  • gizmolina says:

   För att man vill blir färdig med det! Det är SÅ mycket bättre för barn att få det då de är små. Om man får det i vuxen ålder så kan man bli väldigt, väldigt sjuk… Johannas pappa JIG blev det… Så – Jag hade skickat hem mitt hjärta till första bästa vän som hade det om hon inte redan haft det. !

   • Johanna says:

    Det förstår jag givetvis. Men du ser ju själv hur dåligt Johanna mått av det. Jag förstår inte hur man medvetet vill utsätta sina barn för det. Det är det jag menar. Det är ju inte ens säkert man får det som vuxen.
    Som sagt, förstår smidigheten, men inte det medvetna valet att göra sitt barn sjukt å kanske riktigt dåligt.
    Ska tilläggas att som vuxen kan man återigen få vattkoppor, men då är det bältros å det inte heller skitkul. Haft båda!

    • gizmolina says:

     Vi tänker alla olika. Jag hade som sagt valt att låta Johanna få vannkopper nu om hon inte redan fått det.

     Njut din söndag! 🙂

 3. L says:

  Till Johanna: Eftersom det är bättre att få det överstökat när man är barn än att man ska få det som vuxen ;).

  • gizmolina says:

   E.x.a.k.t. !!! 🙂

   Johannas pappa JIG + en vän av mig hade vannkopper då de var 18-19 år och de blev väldigt, väldigt sjuka… Så – bättre att bli färdig med det i ung ålder !

   Önskar dig en lovely weekend ! Kram!

 4. Nilla says:

  Tittar in hos dig innan jag hoppar i säng, bara för att få en dos energi och för att få en dos av dig, du underbara glädjespridare <3

  • gizmolina says:

   Åhhh nu blev jag glad Nilla! Underbart att höra att jag sprider glädje. 🙂

   Sweet dreams! Kram!

 5. Marita says:

  Skulle också se till att mitt barn får vattenkoppor som liten. Har en vuxen kompis osm ligger på sjukhus nu efter att ha blivit jättedålig av sina vattenkoppor.
  Blir ju oftast lindrigare på barn också än på vuxna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *