Heidi = en ängel!

Allmänt

168397-2009
Heidi och min darling som – som vanligt – håller min mobil i ena handen och för att se extra "important" ut så greppade hon en penna i den andra…. 😉

Min helt speciella vän Heidi är en ÄNGEL! Idag kom hon och hämtade upp min prinesssa när jag hade tid för synundersökning också gick hon och Johanna tur då jag var busy. Sen mötte jag upp dem och då gick  vi  spontant och åt jätte god mat och hade en super mysig stund på "Yaya´s".

Jag är så heldig som har Heidi i mitt liv för människor som henne växer inte på träd… Hon jobbade i min älskade butik och jag minns det som igår då hon kom in och sökte jobb hos mig och när jag intervjuade henne så kände jag direkt att hon var en helt speciell och unik människa som jag bara "skulle ha" 🙂 


Min kamera var tyvärr mer död än levande pga att batteriet var slut så när jag väl fick igång den för att ta en bild så blev det bara de knasigaste bilderna men bättre med ett par knasiga bilder än inga bilder 😉

Johanna är så otroligt glad i Heidi och pussade henne hur många gånger som helst under middagen. Det är hjärtats nya grej, att pussas på munnen och jag tycker att det är så sött att jag blir rörd varje gång hon gör det 🙂

TACK söta vännen för att du hjälpte mig med Johanna idag och TACK för kos middagsdejt! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Heidi = en ängel!”

  1. Heidi says:

    Søteste dere! TAKK for i kveld, det var så utrolig koselig. Jeg kommer altså til å savne dere sånn når dere reiser!! Johanna er jenta i mitt hjerte, jeg smiler ennå når jeg tenker på hvordan hun gav ett kyss til meg, så ett til mamma, så ett til meg og så ett til mamma – er det rart det rører?? Unner deg en lax kveld, vennen, det fortjener du! Mange klemmer fra stor fan – Heidi

  2. AnnaStina says:

    Å nu blev jag GLAD!! 🙂 Du vet hur du ska göra mig happy söta du! 🙂 Och som sagt… du ÄR en ängel Heidi! Jag & Johanna är sååå glada över att ha dig och vi hoppas verkligen att du kommer och besöker oss i Thailand! Du är välkommen anytime! 🙂 Kramar!! 🙂 Och ja, Johannas pussande fram och tillbaka gjorde min dag! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *