Hej alla bloggläsare!

Allmänt


Här är jag på väg till restaurangen i kväll.

Phuket kl.00.25, natt mot torsdag.

I kväll hade jag på mig min nya klänning som mamma shoppade till mig då jag låg och sov i vagnen på "Central" igår. Mamma säger att den kommer från ett av hennes favorit märken när hon ska shoppa till mig. Klänningen är jätte mjuk och skön. (märket säljs endast på "Central" och finns ingen annanstans).

I kväll var det SÅ roligt att leka med personalen i restaurangen så jag var mest bakom bardisken eller sprang runt i köket med dom  så mamma kunde sitta och äta sin middag i lugn och ro. Tror hon tyckte att det var skönt , hon brukar kalla sånna stunder för "lyxig egentid". Jag förstår inte helt vad det är? men jag ser att de gör henne glad 🙂


Här är jag tillsammans med de söta tjejerna som jobbar i restaurangen här på resorten. Dom är jätte busiga och hon till vänster om mig (när ni tittar på bilden rakt framifrån)  har jobbat här längst så henne känner jag mest. Häromdagen fick jag en liten tygdocka av henne och jag blev så glad 🙂


Här är hon jag menar som jobbat längst. Hon är så snäll med mig! Och ni kanske undrar varför jag ser så "lurig" ut? det är för att "Palm" som står brevid mig är så söt… jag gillar honom 🙂 också har jag lärt mig att säga hans namn men jag säger mer nåt i stil med "bam". Han ser så glad ut varje gång jag säger hans namn 🙂

Och på tal om namn så försöker mamma lära mig att uttala mitt eget namn men jag tycker att det är så långt så jag säger bara "nanna" också pekar jag på min mage. Tycker det räcker så, jag kan lära mig hela namnet senare.

Nu ligger jag och sover och jag hoppas att mamma snart gör mig sällskap på sovrummet för hon behöver också sova. Hon är uppe för länge på nätterna säger pappa, själv vet jag ju inte för jag sover ju då.

TACK för att ni läser mammas blogg. Hon visar mig alltid bildern och jag tycker att det är så kul att se. Också säger hon att bloggen är en gåva till mig så att jag kan läsa om mitt liv då jag blir stor. Det blir kul.

Kramar från Johanna 🙂

P.S tror mamma kommer lägga ut bilder från då jag lekte i restaurangen sista kvällen då pappa var här för då sprang jag runt med förkläde och serverade .

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Hej alla bloggläsare!”

 1. Malin says:

  Hälsa och tacka mamma för en härlig blogg!!Vilka fina klänningar du har.

 2. Så söt du är i din nya klänning Johanna! 🙂

 3. Madelene says:

  Vad supper söööt du är i din nya kläning.

  Kram Madelene

 4. Anonymous says:

  Vilken sötnos du är! Klänningen passar perfekt o va långt ditt hår har blivit. : ) Fint med spänne.

 5. Nelly says:

  Det var jag som skrev sista kommentaren

 6. KarolinaN says:

  Vilken karamell du är! Kram på dig!

 7. LinnM says:

  vilken sötnos du är 🙂

 8. Lotta says:

  Vad jag sakna Nut och Palm =) Längtar tillbaka!

 9. Anna says:

  Äh vilken söt tjej!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *