Hej alla! idag är det måndag!

Allmänt

168397-541
Mitt hjärta vinkar heeela tiden till alla, otroligt sött! 🙂 Men man kan ju också tolka bilden som att hon är trött på att bli fotad hela tiden för så där gör ju alla kändisar mot kameran då de inte orkar mer 😉

Jag ligger efter med bloggandet igen. Kan inte förstå var tiden tar vägen?  borta är den i alla fall… Kanske kan det till viss del bero på att jag och min sessan är riktiga sov djur? Idag vaknade vi strax efter 8, då fick sessan mat och sen låg vi och myste i stora sängen innan vi somnade om igen och sov till 10.30. LOVELY!! 🙂

Försöker NJUTA av att jag faktiskt KAN sova utan att ha jobb som väntar och försöker känna att det är så här man ska ha det när man är mammaledig. Bara mysa utan stress…  Men det är svårt för jag känner tyvärr fortfarande jobbstress. Är sååå van att jobba "hur mycket som helst" så fast min älskade prinsessa snart är 11 månader så är det tyvärr inte många dagar som jag "bara varit" och njutit. Det är så det går när man varit en "karriär tjej" hela livet, inte helt lätt att sadla om… 😉

Men! nu ska jag njuta stunden för min sessa sover – igen! –  så jag ska blogga och äta frukost och kanske få gjort lite annat smått & gott.

Hoppas du också njuter dagen!?!  🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Hej alla! idag är det måndag!”

 1. Sara says:

  Vad jobbade du med?

 2. AnnaStina says:

  Sara-
  Jag har jobbat med en hel del olika saker. Senast hade jag ett eget företag, Gizmo & Co AS, som var en livsstils butik där jag sålde kläder & interiör. Före det har jag jobbat som projektledare CRM i Ringnes, Marknadsansvarig i Spray, Filmstaden Chef, m.m. m.m.

 3. Sara says:

  du verkar så fylld av energi och positiv. Det är så kul att läsa din blog. Får man fråga hur gammal du är? Har du någon speciell utbildning?

 4. AnnaStina says:

  Hej Sara-
  Vad glad jag blir när jag läser det du skriver 🙂 Tack! Jag är 36 år och den utbildning jag har är (förutom grundskola + gymnasium) “Diplomerad Marknadsekonom”. Och i tillägg till det har jag gått “livets hårda skola” (blev tex chef för 25 st när jag var 21 år) och ett antal ledarskaps utbildningar med fokus på konflikthantering, personal, ekonomi, försäljning, marknadsföring etc etc.
  Men en sak är säker – det är inte alltid så viktigt med vilken utbildning man har, det viktiga är vilken inställning man har till livet, att man är nyfiken och har en grundläggande vilja att lära! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *