Hej då fredag!

Allmänt

168397-993
Här vinkar vi "Hej då" på sessans dagis idag.

Nu är det dags för mig att säga "hej då" för idag. Jag är sååå trött efter en dag fylld av stress, resande, härlig shopping och mysig middag. Nu ska jag MYSA med den nya bladerna jag shoppade idag: ELLE Interiör (svenska!) och "Föräldrar & Barn"…. att bläddra i nya blader är bland det mysigaste jag vet faktiskt! 🙂

Och vet ni, jag tror att jag kommer att klara att göra min askungen idag (jag misslyckades totalt igår..), det är det som är det härliga med att resa bort.. man har ingen tvättmaskin att starta, disk att plocka undan eller kattsand att tömma…

Det här blir en helt UNDERBAR weekend!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Hej då fredag!”

 1. Bea says:

  Godnatt! Tror oxå att jag hinner att göra en askungen om jag skyndar mig 😉

 2. AnnaStina says:

  Ja, hjälp – nu måste vi skynda oss! 😉 Sov gott!! God natt kram 🙂

 3. Madde says:

  Fin sjal, är det också Jaliero Sarti? Får man fråga vad en sådan kostar den beigefärgade?

  Mvh Madde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *